hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

10 ikerpár, akik a múltban hatalmas népszerűségnek örvendtek – De hol vannak most?

hirdetés

A filmipar nagyon szereti az ikreket, mert különleges filmeket lehet általuk készíteni. A 90 és 2000-es években, olyan ikerpárok kerültek piedesztálra, mint Peter és David Paul, Mary Kate és Ashley Olsen, Lisa és Louise Burns. Persze rajtuk kívül még jó páran voltak. De nemcsak a filmvásznon hanem a zeneiparban is több ikerpárra figyelhettünk fel, ilyen volt Tom és Bill Kaulitz valamint Benji és Joel Madden. A kérdés már csak az, hogy hol vannak most ezek az elképesztő hírességek? Miért nem látjuk már őket sem filmekben sem videoklipekben?

1, Peter és David Paul

A 90-es évek egyik legnépszerűbb férfi ikerpárja kétség kívül Peter és David volt, akik olyan filmekben szerepeltek, mint az Óvóbácsik, Barbár fivérek, Az iker bajjal jár. Több szakirányban is közösen tevékenykedtek ilyen volt a testépítés, a színészkedés, producerkedés. Egy idő után nem lehetett már hallani róluk, s mint kiderült a reflektorfénytől távol találtak rá hivatásukra. Peter jelenleg építészként, David pedig fotósként dolgozik.
– –

hirdetés

2, James és Oliver Phelps

hirdetés

Ki ne ismerné a Harry Potter filmek két bajkeverőjét Jamest és Olivert. A fiúk Fred és George karaktereit alakították a filmsorozatban. Érdekesség, hogy az ikrek valójában nem vöröshajúak, csak a szerep kedvéért festették be nekik olyan színűre. Tény, hogy ma már nem igazán lehet őket látni a filmvásznon vagy a TV képernyőkön, de még mindig színészkedéssel foglalkoznak. Csak arra várnak, hogy valami jó szerephez jussanak.

hirdetés

3, Mary-Kate és Ashley Olsen

Hollywood egyik leghíresebb és legikonikusabb ikerpárja nem más, mint az Olsen ikrek. A csajok egészen kicsi koruk óta színészkedéssel foglalkoztak. Egy idő után viszont úgy döntöttek, hogy saját vállalkozásukra fordítják az energiát. Utolsó filmjüket 2004-ben adták le New York-i bújócska címen. Ezek után a “The Row” ruházati márkájukkal foglalkoztak. Érdekesség: Mary-Kate plasztikai műtéten esett át, ennek köszönhetően pedig már nem hasonlítanak egymásra testvérével. 2021-ben pedig elvált Olivier Sarkozytől.

Következő cikk:   Ő találta fel az ablaktörlőt, igen kellemetlen meglepetés érte a szabadalom megszerzése után
hirdetés

4, Tom és Bill Kaulitz

Tinilányok ezrei rajongtak a német származású ikerfivérekért, akik a 2000-es években megalapították a Tokio Hotel nevű zenekart. Akkoriban az Ikrek nem igen hasonlítottak egymásra, sőt sokan azt hitték, hogy Bill valójában lány. Volt egy kis kihagyás, de újra összeálltak és még ma is zenélnek, bár már nem olyan rajongótáborral a hátuk mögött mint korábban. Tom 2019-ben vette feleségül Heidi Klum szupermodellt.

5, Megan és Kathryn Prescott

Az ikerpár a 2007-ben megjelent “Skins” című sorozatban játszott, ám hamar rájöttek, hogy nem szeretnék a következő Olsen ikrek lenni, így később nem is szerepeltek közösen semmilyen filmben vagy sorozatban. Megan egy idő után úgy döntött, hogy felhagy a színészkedéssel és testépítőnek áll. Akaraterejének és kitartásának köszönhetően már több versenyen is megmérette magát. Kathryn ezzel szemben még mindig játszik színészkedik, kapott is pár szerepet filmben és sorozatban.

6, Benji és Joel Madden

A 90-es és a 2000-es évek között a Good Charlotte nevű zenekar hatalmas népszerűségnek örvendett. Joel vezető énekesként, Benji pedig gitárosként tevékenykedett a bandában. Az ikrek még mindig zenével foglalkoznak, bár már nem úgy mint régen. Benji egyébként 2015-ben elvette feleségül Cameron Diaz színésznőt, s egy közös gyermekük is született, Raddix. Joel pedig Nicole Richie divattervezőt és színésznőt vette nőül és két gyermekük született Harlow és Sparrow.

7, Dean és Dan Caten

Dean és Dant még a 2000-es években ismerte meg a világ, mikor Dsquared2 nevű márkájukkal berobbantak a divatiparba. Az ikerpár ruhadarabjai olyan nagy népsuerűségnek örvendtek, hogy Christina Aguilera, Madonna és még Britney Spears is ezekben jár.

8, Lisa és Louise Burns

A Ragyogás című film ijesztő ikerpárja Lisa és Louise csak egyetlen filmben játszottak ezen kívül, de a filmek között valamint napjainkban nem igen lehetett róluk hallani. Ennek az az oka, hogy valójában nem rendelkeztek színészi végzettséggel ahhoz, hogy tovább játsszanak, arra meg nem voltak hajlandóak, hogy beiratkozzanak egy ilyen iskolába. Most mindkettejüknek civil munkája van.

Következő cikk:   Sissi szerelemből ment férjhez, de boldogtalan volt a bécsi udvarban: 4 terhesség után mindössze 50 kilót nyomott, és 47 centi volt a derékbősége!

9, Rami és Sami Malek

Rami Malek kapta meg 2018-ban a lehetőséget, hogy Freddie Mercury karakterét alakítsa, de a nagy népszerűséget a Mr. Robot sorozat hozta el számára. Kevesen tudják, hogy van egy ikertestvére, akit Saminak hívnak. Egyetlen különbség köztük, hogy míg Rami színészként a rivaldafény előtt éli életét, addig Sami tanárként dolgozik.

10, Dylan és Cole Sprouse

A ikreket még a Disney Channelen lehetett látni a 2000-es évek után. A Zack és Cody élete mellett kaptak további spinoffokat, majd egy idő után nem lehetett többé látni őket a TV-ben. A srácok még mindig a filmiparban vannak, Cole például legutóbb a Két lépés távolság című filmben játszott, valamint a Riverdaleben, Dylan pedig a Miután összecsaptunk és a Dismiss filmekben tűnt fel.

hirdetés

Na mit szóltok?

Forrás:vilagunkhirei.hu