hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség

11 évvel ezelőtt születtek. Ma őket tartják a világ legszebb ikreinek

hirdetés

Általános igazság, hogy minden gyermek aranyos. Nincsenek csúnya gyerekek. Egy szülő szemében egyértelműen a saját picinye a legszebb, leggyönyörűbb.

Jaqi Clements közel 11 évvel ezelőtt adott életet ikreinek, akikre ránézve egyszerűen leesik az állunk.

hirdetés

2010 júniusában születtek a gyerekek: Ava Marie és Leah Rose. Az anyjuk szemében egyértelműen ők voltak a legcsodálatosabb picinyek a világon, de később a többi fiatal anyukától is sorra kapta a dicsérő szavakat.

hirdetés

A gyerekek hetedik születésnapján csinált nekik egy instagram fiókot, melyre képeket töltött fel róluk. Ezek szinte futótűzként terjedtek el és hamar megkapták a “Világ legszebb ikrei” titulust.

hirdetés

A “The Clements Twins néven ismert testvérek már híres gyermekruházati márkákkal, magazinokkal működnek együtt. Azóta már modellügynökségeknél dolgoznak.

hirdetés

Persze, nem csak a gyerekeket dicsérték, hanem édesanyjukat is, akinek a fiatalos megjelenése miatt inkább mondanánk az ikrek nővérének, mintsem édesanyjuknak.

Itt jegyeznénk meg, hogy Jaqi valójában három gyermek anyja. Van egy idősebb fia is, aki szintén modellkedik.

Vannak persze, akik rosszalló megjegyzéseket fűznek a képekhez, miszerint a gyerekeknek komor, szomorú ábrázata van a fotókon. Ez csak a beállítás miatt van így. Az anyuka mindig megjegyzi, hogy ha találkoznának a gyerekekkel, akkor láthatnák, hogy mennyire életvidám, boldog, játékos kislányok.

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a családban nagyon jó gének vannak.

Íme a teljes család.

Vélhetőleg a modelltekintet öröklődik…

hirdetés

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Forrás:vilagunk.hu

Következő cikk:   11 titok a repülésről, amiről a legtöbben nem is tudnak!