hirdetés
Emberek, Humor, Vicc

13 kínos randi, ami bárcsak meg sem történt volna

hirdetés

Nem érdemes túl nagy elvárásokat támasztani az elő randevú előtt, mert akkor nagy eséllyel csalódás lesz a vége. Azok az emberek, akik az ismerkedés terén rendelkeznek már némi tapasztalattal, tisztában vannak ezzel, de előfordul, hogy még így is becsúszik néha nekik is egy-két olyan randi, ami minden várakozásukat alulmúlja. Történhetnek ugyanis olyan események egy randi során, amire egyáltalán nem számíthatnak.

Az első (és egyben utolsó) randinkon így szólt hozzám a srác:

– A fotóid alapján először úgy gondoltam, hogy túl jó nő vagy hozzám, de most örülök, hogy így élőben azért vannak hibáid.

hirdetés

A srác a randira hozott magával egy szőke parókát, hogy vegyem fel, mert a volt barátnője szőke volt, és így hasonlítanék rá.

A randi után hazakísért, és búcsúzáskor odahajolt hozzám, hogy megcsókoljon, de előtte még így szólt:

hirdetés

– Ne ijedj meg, ha véletlenül kiesik a fogsorom.

hirdetés

Hát mondanom sem kell, hogy visszautasítottam a csókot.

-Elmentünk vacsorázni, és miközben tömte a fejét, odavetette nekem:

– Ha ledobnál kb. 5-6 kilót, akkor 10/10-es lennél.

hirdetés

Eredetileg nem akartam desszertet enni, de ezután csak azért is rendeltem.

A randink közben felhívta a volt barátnője, akivel csevegett egy negyed órát, majd közölte velem, hogy újra összejöttek, de ettől még nem kell, hogy most azonnal véget érjen a randink.

-Fél órát késett, majd elvitt egy gyorsétterembe, ahol kihalászott a szemetesből egy újratölthető poharat, majd odament a pulthoz ingyen megtölteni kólával.

A férfival elmentünk egy gasztronómiai fesztiválra. Amikor szabad helyet keresgéltünk, hogy leüljünk enni, a férfi megpillantotta a feleségét, mire azonnal elszaladt a helyszínről.

Korábban nekem azt hazudta, hogy egyedülálló.

Egész este magáról és az exéről beszélt. A hab a tortán az volt, hogy amikor végre hazavitt, útközben tett egy kis kitérőt a kocsival a volt barátnője háza felé, hogy megmutassa nekem, hol lakik.

Következő cikk:   A kutya hallotta, hogy a baba sír: nem teketóriázott, rögtön akcióba lépett

A férfi elvitt a kedvenc éttermébe. Amikor kimentem a mosdóba, az ajtó előtt megállított a pincér, és diszkréten odasúgta nekem, hogy a héten már én vagyok a harmadik nő, akit a fickó idehozott.

Még csak kedd volt…

Rendelt magának egy steaket 10 ezerért, míg én egy cézár salátát ettem 2 ezerért. Az este folyamán én két ásványvizet ittam összesen, míg ő mindenféle drága italokat rendelt magának. Amikor kihozták a számlát, megkérdezte, hogy fizetjük-e felesben.

Elmentünk moziba, ahol ragaszkodott hozzá, hogy ő fizeti az én jegyemet is. Miután megvette, rám kacsintott és így szólt:

– Nyugi, majd mozi után meghálálod.

Az első randin elvittem a lányt egy elegáns étterembe. Vacsorázás közben aztán egyszer csak felállt, a kezébe vette a vajazó kést, és egyenesen a mennyezeti lámpába vágta, mert állítása szerint nagyon zavarta, hogy vibrál a fénye.

Elvitt randizni a férfi egy általa választott étterembe. Egy idős nő ült a mellettünk lévő asztalnál, és le sem vette rólunk a szemét. Egy idő után aztán hangosan elkezdett zörögni az evőeszközökkel.

hirdetés

A férfi ekkor bevallotta, hogy az idős nő igazából az anyja, és azért van itt, hogy felmérjen engem. A zörgéssel azt jelezte a fiának, hogy nem vagyok alkalmas barátnőjelölt.

Forrás:napitroll.hu