hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

15 milliót költött az esküvőre. Két hét múlva keservesen megbánta…

hirdetés

Andy Mitchell szerelmes volt a menyasszonyába. A lány 20 évvel fiatalabb volt ugyan, de a párt ez nem zavarta. A 21 éves lány egy gyönyörű és pazar esküvőről álmodott, ezért kedvese úgy döntött, valóra váltja álmait. Mindennek tökéletesnek kellett lennie, és az is volt, aztán…

hirdetés

Mexikói esküvő

Andy kedvese egy mexikói buliról álmodott. Semmi mást nem szeretett volna. A 41 férfi mindent megtett annak érdekében, hogy az egész olyan legyen, ahogy a kedvese kívánja. Több mint 15 millió forintnyi összeget költött arra, hogy esküvői bulit szervezzen. Meghan, a párja szó szerint el volt ragadtatva.

hirdetés

hirdetés

A legszebb napjuk

Június 3-án eljött a nagy nap. A pár hűséget és örök szerelmet ígért egymásnak. Sajnos a lány hamar elfelejtette, amit mondott. Az esküvő és a drága buli után a 21 éves lány fogta a holmiját és lelépett egy másik pasival.

hirdetés

Jobb volt az ágyban…

Andy a médiának adott interjújában elmondta, hogy 21 éves párja a lánybúcsúján találkozott új kedvesével. Lefeküdt vele, és azt mondta, hogy ez volt élete legjobb hancúrozása. De ha nem is, arra elég volt, hogy faképnél hagyja új férjét.

A 41 éves férfi most összetört. Fiatal kedvese darabokra tépte a szívét. Állítása szerint a nő kihasználta és becsapta. Most épp elad minden olyan dolgot, amelyek a közös pillanataikra emlékeztetik.

“Nem voltak titkaink. Bíztunk egymásban. Én legalábbis azt hittem. Azonban kiderült, hogy teljesen más, mint akinek megismertem. Sikerült megszereznem a telefonját. Elolvastam az összes üzenetet, és mindegyiket lefényképeztem. Megmutattam másoknak is. Az egész családja nagyon szégyelli, amit Meghan tett. Még a rokonai sem akarnak többé vele foglalkozni…”

“Ez nem igaz!”

Meghan határozottan tagadja, hogy megcsalta volna Andyt a lánybúcsúján.

“Nem feküdtünk le. Ez nem igaz. Akkor nem történt semmi. Tudtuk, hogy mit csinálunk, és felelősek vagyunk érte. Túl fiatal vagyok még ehhez…”

Következő cikk:   10 háziasszonyból 9 liszttel és tojással készíti a panírt a rántott csirkehúshoz sütésekor. Pedig létezik egy könnyebb módszer… mutatjuk mi az
hirdetés

A megkeseredett férj hangsúlyozza, hogy nem érdekli, mennyi pénzt költött az eksüvőre. Csak az összetört szíve és a csalódás érzete maradt számára. Szomorúan vallja be, hogy a 21 éves lánynak még egy “bocsánat” szóhoz sem volt bátorsága. De úgy véli, hogy szerinte nem is bánta meg…

Forrás:vilagunk.hu