hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

27 másodperc alatt szülte meg gyermekét egy nő – Ezzel az idővel még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerülhet

hirdetés

A legtöbb nő fejében sok aggály, félelem és kérdőjel van a szüléssel kapcsolatban. Egyesek ettől, mások attól rettegnek ezért igyekeznek megtervezni a terhesség és a szülés minden pillanatát. Persze ez nem olyan egyszerű, mert az élet mindent felülír. Vannak olyan szerencsés hölgyek, akiknek nagyon gyorsan zajlik le mind a vajúdás, mind a szülés, míg másoknak sok-sok óra után sem születik meg a kisbabájuk. Sophie Bugg azok közé tartozik, akinek nagyon gyorsan ment végbe a szülése.

A 29 esztendős nő mindössze 27 másodperc alatt szülte meg kisbabáját, amivel bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe. Sophie három csodálatos gyermek édesanyja. Először 21 évesen esett teherbe és a szülés 26 percig tartott. Már ez megdöbbentette az orvosokat és a szülésznőket, ám a második szülése még gyorsabban zajlott. Két évvel első gyermeke, Paige születése után világra jött Lexie, aki 12 perc alatt kint volt édesanyjából.

hirdetés

A harmadik szülés viszont még neki is óriási meglepetést okozott. Sophie nem számított rá, hogy szó szerint rekordot fog dönteni.

hirdetés

A 38. hét vége felé Sophie vizelési ingert érzett. Korábban nem voltak fájdalmai, s a magzatvize sem folyt el. A WC-ről üzent párjának, hogy nem érzi jól magát. Miután elküldte az üzenetet enyhe összehúzódást érzett. Felállt a WC-ről, s ekkor már éles és erős összehúzódást tapasztalt.

hirdetés

Ekkor ösztönösen leült és nyomni kezdett. Tudta, hogy nincs visszaút és hamarosan megszületik harmadik gyereke. Egy pillanat alatt megérezte a baba fejét a lábai között és kiabálni kezdett. Párja, Chris azonnal a fürdőszobába sietett és mire odaért addigra Sophie a karjaiban tartotta gyermekét.

Sophie egy interjúban azt mondta:

hirdetés

“Az egyik pillanatban még SMS-t küldtem a páromnak a másikban pedig már Millie-t fogom a karomban. Szó szerint egy nyomás volt és kint volt.”

Következő cikk:   Milliók látták, hogyan sétáltatja ez a férfi az öt kutyáját, ráadásul póráz nélkül

Nem sokkal később megérkezett a mentő, s az orvosok alig hittek a szemüknek. Miután elvágták a köldökzsinórt az édesanyát és kislányát a kórházba szállították. Az otthon szülés a legnagyobb rendben zajlott és mindketten egészségesek.

Sophie örül, hogy minden zökkenőmentesen és bonyodalmak nélkül történt. Ezen kívül hozzátette, hogy sajnálja azokat a nőket, akik sokkal nehezebben élik meg a szülést. Várandós barátnői irigylik, hogy ilyen jól ment neki a szülés.

hirdetés

Sophie Bugg meg van győződve arról, hogy ez a 27 másodperc, igazi rekordnak számít. Éppen ezért azt tervezi, hogy bejelenti a Guinness-Rekordok Könyvébe.

Forrás:erdekesportal.com