Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

44 évvel ezelőtt találkozott utoljára imádott feleségével: négy évtized múltán házfelújítás közben elbontanak egy falat

Pár évvel ezelőtt John Murray építész csapatával egy ház felújításán dolgozott. A profi csapat már rengeteg háznál végzett ilyen munkát, itt azonban olyasmit találtak, amit még eddig soha!

Az egyik fal kibontását követően a falban egy köteg papírt találtak, és mikor megnézték, hogy mi az, rájöttek, hogy az egy úgynevezett időkapszula: amit valaki valaha azért helyezett el a falban, hogy majd később megtalálják azt. Egyfajta üzenet ez a jövőbe!

Mint a dokumentumokból kiderült, a korábban a házban élő férfi felesége, Betty Klug hagyta az üzenetet a férfi számára még 1966 szeptemberében, a férje születésnapján. Nagyon kedves születésnapi ajándék volt, amely azonban mind ezidáig nem ért célba!

Az építési vállalkozó éppen ezért végül úgy döntött, hogy megkeresi a férfit, Bruce Klugot, akinek az üzenet szól, és átadja a címzett számára a neki szóló dokumentumokat.

Kiderült, hogy a férfi felesége még az 1970-es években egy szomorú autóbaleset során elhunyt, és pár évvel később a férfi eladta a házat.

Amikor személyesen találkozott az építésszel, és az átadta neki az “időkapszulát”, az idős férfinek könnyek szöktek a szemébe, amikor meglátta a felesége jól ismert kézírását.

“A vietnami háború még mindig tart” köszönt vissza a múltból Betty betűivel. “A fiúknak hosszú haja van a Beatles őrület miatt.”

Nem csoda, hogy az idős, ma már 80 felett járó férj alig tudott megszólalni a meghatottságtól! Ajándékot kapni valakitől, akit szerettünk, és már 40 éve nincs velünk… Hát az nem mindennapi dolog!

Forrás:tudnodkell.info