hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

6 hajviselet, ami durván öregíthet! Te ne kövesd el ezeket a hibákat:

hirdetés

Az öregedés természetes folyamat, de nagyon sok olyan vizuális trükk létezik, amellyel fiatalabbnak nézhetünk ki, támogatva ezzel önbizalmunkat, és fiatalos önképünket.

Ezzel éppen ellenkezőleg hatnak ezek a hajviseleti hibák, amelyek öregebbnek mutathatnak minket, és alááshatják önbizalmunkat!

hirdetés

Íme a hibák:

1 Rövid haj

hirdetés

Sok olyan rövid frizura van, amely jól állhat, és akár fiatalíthat is! A konzervatív stílusok azonban sajnos kivétel nélkül mindenkit öregítenek.

hirdetés

2 Hosszú haj

A hosszú haj, ha ápolt, fiatalos, erőteljes hatást kölcsönözhet viselőjének. Kivétel viszont, lesimítva, középen elválasztva hordják, mert az csak a ráncokra tereli a figyelmet! Az asszimetrikus választék és a laza hullámok, meg egy kis emelés sokkal jobb ötlet!

3 Sötét árnyalatok

hirdetés

A világosabb árnyalatokhoz képest vizuálisan kiemelik a ráncokat. A világosabb szín ezzel szemben fiatalít.

4 Kontraszt

Legyen kontraszt a bőröd és a hajad színe között! Ezzel azt akarjuk mondani, hogy a túlzottan világos színű haj szintén abszurd választás lehet…

5 Ősz tincsek

Igaz, hogy az utóbbi években divatos az ősz haj, de mindig ügyeljünk arra, hogy ez esetben legyen az ősz hatás egyenletes, ne pedig foltokban jelentkező, vagy véletlenszerű.

6 Változás

hirdetés

A változások mindig az újjászületés érzését adják, de tartózkodjunk attól, hogy túl sok és túl gyors változáson megyünk keresztül. Ez óhatatlanul meggondolatlan stílusok kipróbálását jelentik, amelyek többsége szinte senkinek sem áll jól.

Forrás:tudnodkell.info

Következő cikk:   Ez is csak egy szürke napnak látszott a reptéren, aztán hat ember úgy gondolta, maradandó perceket szerez a többieknek