hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

6 tuti tipp a Miss Tökéletes imázshoz a mindennapokban

hirdetés

Nyáron, amikor a női viselet részleteire jóval nagyobb hangsúly kerül, olyan apróságokra is figyelni kell, amelyeket ősztől tavaszig bátran elfelejthetünk.

Olyan tippeket találsz a brightside.me cikkében, amelyekkel Te is megőrizheted a Miss Tökéletes imázst élőben is, nem csak az Instagramon.

1. Melltartópánt eltüntetése

hirdetés

Annyira nem szép látvány és még be is vághat, ka kikandikál a melltartó pántja. Varrd oda a felsőhöz vagy varrj neki egy pantentos bújtatót.

hirdetés

2. Hajszálnyi gyűrődések

hirdetés

Mire való a hajvasaló a frizurakészítésen kívül? Tökéletesen eltüntethetőek vele azok a gyűrődések, amelyeket a vasalód nem dolgozott el.

3. Szagos cipő

hirdetés

Tégy egy papírzacskóba szódabikarbónát és tedd a cipődbe éjszakára. A por megköti a felesleges folyadékot, izzadságot és semlegesíti a kellemetlen szagot.

4. Megpattanó harisnya

Ha olyan eseményre mész, ahol harisnya a kötelező viselet, legyen nálad egy kis üvegcse átlátszó körömlakk. Ezzel megállíthatod a futást, míg le tudod cserélni a darabot.

5. Mindig illatos ruha

Tegyél a szekrényedbe kellemes, ám nem túl erős illatú szappant. Ez folyamatosan illatosan tartja a gardróbot.

6. Melltartóval vagy nélküle

Nem kell lemondja melltartóról, ha kedvenc nyári ruhádba bújnál. Vágd le a pántjait, varrd bele a ruhádba, és máris kényelmesebben mozogsz benne.

hirdetés

Bónusz: pánt nélküli melltartóval vagy nélküle

Forrás:www.tudnivalok.eu

Következő cikk:   Egyetlen ajándékot kért karácsonyra a kisfiú. Te vissza tudod tartani a könnyeid a reakciója láttán, amikor kibontja?