hirdetés
Érdekesség

7 jele annak, hogy az őrangyalod kapcsolatba akar lépni veled

hirdetés

Ezt mindenkinek tudnia kell. Ebből tudhatod, hogy folyamatosan figyel Rád!

Hisztek abban, hogy van egy őrangyalunk, aki folyamatosan figyeli a lépéseinket? Rengetegen hisznek benne, függetlenül attól, hogy keresztények-e vagy sem. Az őrangyalunknak nincs egy pillanatnyi szabadideje sem. Nem nyaral, nincs szabadnap. A nap 24 órájában őriz minket.

hirdetés

hirdetés

Lehet, hogy úgy gondolod, neked nincs őrangyalod, vagy nem hiszel benne. Vélhetőleg azért, mert még nem tapasztaltál semmit, amiből arra következtethetnél, hogy jelen van. Mi van, ha csak Te nem veszed észre a jeleket? Azokat a jeleket, amelyeket a leghűségesebb gyámod küld neked.

hirdetés

hirdetés

Az angyal egy szellemi lény. Nincs teste. Nem fog elénk állni fehér ruhában, glóriával vagy koronával a fején. Nem fog felhívni minket, sem sms-t írni. A jelenlétük jelei nagyon finomak. Nyitottnak kell lenned, hogy értelmezhesd őket. Fontos, hogy ezek a jelek sokszor tűnnek véletlenszerűnek és értelmetlennek.

hirdetés

7 jel, amelyet őrangyalod küld neked, amikor kapcsolatba akar lépni veled
Az Őrangyal egy különleges lény, akinek meg kell védenie minket a veszélyektől, támogatnia kell minket a mindennapi dilemmákban, és meg kell védenie minket, amikor eltévedünk az életben. Azok, akik hisznek az angyalok állandó jelenlétében, úgy vélik, hogy sok jel van, amelyek alapján azt olvashatjuk, hogy Őrzőnk mellettünk jár.

Tollak: Ha olyan helyen találsz tollpihét, ahol semmi keresnivalója, az gyanús. Az őrangyalod próbálja megmutatni jelenlétét.

hirdetés

Furcsa alakú felhő: Rendszerint egy arcra vagy tollra emlékeztet. Mutatja, hogy nem vagy egyedül.

Egy kellemes, édeskés illat, amelynek forrását nem tudod azonosítani.

Zene, különösen szép hangok, amelyek forrását nem tudja meghatározni. Nem ok nélkül beszélünk “angyali hangról” vagy “angyali énekről”.

Az úton talált érme azt is jelentheti, hogy egy angyal van a közelben, és a jövőbeli boldogságot hirdeti.

A gyermekek viselkedése: volt már olyan, hogy a gyermeked olyan helyre nézett vagy mosolygott, ahol nem látsz semmit/senkit?

Fénygömbök: Megmagyarázhatatlan, csillogó fény vagy színvillanások

hirdetés

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Forrás: vilagunk.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés