hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

7 mód, ahogyan megkülönböztetheted a hamisított parfümöt a valóditól!

hirdetés


A kozmetikai termékekből sajnos rengeteg hamisított kapható. A parfümök közül is sokat hamisítanak, ami nem csoda, mivel általában elég sokba kerülnek. A kellemes parfümökért rajonganak a nők, de senki sem akar hamisítványt vásárolni.

Gondolom Te sem vásárolsz parfümöt az utcán, vagy ismeretlen boltokban, de akkor sem árt, ha meg tudod különböztetni az eredetit a hamisítványtól, mert nem tudhatod, mikor veszed hasznát!
1. Figyelj a csomagolásra

hirdetés

A parfüm dobozán a vonalkód és feliratok is szimmetrikusak szoktak lenni, nem lehetnek elcsúszva. A doboz nem lehet sérült és gyűrött ha eredeti parfümöt veszel, a dobozon nem lehetnek ragasztófoltok.

hirdetés

2. A csomagolás belsejében lévő karton

hirdetés

A parfümgyártók nem spórolnak a csomagoláson. A doboz belsejében általában egy karton doboz található, amiben a parfüm van, hogy megvédje a sérülésektől.

3. A dobozon lévő szöveg

hirdetés

A dobozon lévő nyomtatott írások és jelek tökéletesek kell legyenek. Például a nyilacska mindig felfele mutat. Erre figyelj oda. A színek, a furcsa betűk gyanúsak lehetnek, egy jó minőségű, eredeti parfüm esetében a csomagolás is hozzáillő kell legyen.

4. Dizájn

A hamisítók megpróbálják a lehető leghasonlóbban elkészíteni a hamisított parfümöket, de a jogi problémák elkerülése érdekében nem készíthetik pont olyanra mint az eredeti. Figyelj oda, mert az apró eltérések nem mindig szembetűnőek.

5. Az üveg teteje

A parfümös üveg teteje tökéletesen szimmetrikus (ha a dizájn nem követel valami mást), formás és nagyon jól zár.

6. Sorozatszám

A parfümös üvegen lévő sorozatszám meg kell egyezzen a dobozán lévő számmal.

7. Az üveg

A parfümös üveg nem lehet hibás. Ha apró hibák vannak rajta, nem szimmetrikus, vagy nem olyan tiszta színű mint a megszokott üveg, az gyanús lehet.

Még egy jó tanács, a parfümöt tedd pár órára a hűtőszekrénybe, ha a benne lévő folyadék sötétebb lesz, sajnos hamisított parfümöt vásároltál.

Következő cikk:   A kétgyerekes anyukát jéghideg lakás várta, kihívta a szerelőt: mikor meglátta a számlát, sírva fakadt
hirdetés

Figyelj oda, amikor értékes dolgokat vásárolsz és mutasd meg az ismerőseidnek is, hogyan különböztethetik meg az eredeti parfümöt a hamisítottól.

Forrás:bidista.com