hirdetés
Emberek, Érdekesség

8 celeb bebizonyította, hogy az egyszerűség erő és nem gyengeség

hirdetés

A sztárok gyakran el se tudják képzelni, milyen egy átlagos ember élete. Vannak azonban azok, akik minden anyagi hátterük ellenére az egyszerűség mellett döntenek, ezzel pedig hatalmas elismerést váltanak ki mindenkiből.

A Bright Side összegyűjtött 11 hírességet, akik bebizonyították, hogy az egyszerűség erő.

1. Coco Chanel

hirdetés

hirdetés

Coco Chanel számtalan nő életét könnyítette meg azzal, hogy kiiktatta a hatalmas tollas kalapokat és giccses ruhákat a divatból. Ő a „kis fekete ruha” megalkotója, ráadásul divatot teremtett a férfiruhákból is: kabátok, blúz és nyakkendő, kalapok, esernyők. Ő maga is hordta ezeket, bebizonyítva, hogy egyszerű ruhákban is lehet fényűző életet élni.

hirdetés

2. Mark Zuckerberg

hirdetés

A Facebook alapítója meglehetősen egyszerűen öltözködik, a ruhatárát nagyrészt szürke pólók alkotják. Ahogy ő is megerősítette: nem ruhákra szeretné fordítani az idejét. Pedig a fiatal milliárdos igazán megengedhetné magának a luxustermékeket is.

hirdetés

3. Ingvar Kamprad

hirdetés

Az IKEA alapítója nagyon visszafogott életet él. Olcsó, leértékelt ruhákat és háztartási cikkeket vásárol, a Volvoját 15 éven keresztül használta és kizárólag turista osztályon repül. A házában pedig a saját boltjának bútorait találhatjuk. Talán a legszerényebb milliárdos.

4. Boris Johnson

Boris Johnson, London korábbi polgármestere, valamint Nagy-Britannia külügyminisztere gépjármű helyett biciklivel jár munkába. Tökéletes megoldásnak tartja és mindenkit arra buzdít, hogy kövessék a példáját.

5. Jennifer Garner

Ez a hollywoodi szépség soha nem kérkedett a vagyonával. Az élelmiszereket a piacon szerzi be és gyakran vásárol együtt a családjával, akár egy átlagos amerikai családanya.

6. Steve Jobs

Hatalmas vagyona ellenére az Apple alapítója mindenben az egyszerűséget támogatta. Mindig fekete garbót, farmert és fehér tornacipőt hordott, és a Waverley utcán volt a lakása, amit igazán nehéz lenne villának nevezni.

7. Tyra Banks

A Topmodell Leszek! híres zsűritagja nem kedveli a puccos éttermeket. Úgy véli, hogy a Cheesecake Factory-hoz hasonló helyek, ahol olcsó, de finom ételeket lehet kapni, tökéletesen megfelelnek számára.

8. Russell Crowe

A színész úgy döntött, hogy ahelyett, hogy venne egy Los Angeles-i villát, inkább Ausztráliába költözik a családjával. Ott egy farmon élnek, és terepjáróval járnak. A drága autók és márkás ruhák helyett tehát lovak és hatalmas mezők veszik körül.

Arnold Schwarzenegger

hirdetés

Schwarzenegger is egyszerű életet él. 2004-ben egy tengerparti üdülőhelyen megmentett egy fuldokló szörföst. A szörfös lába begörcsölt, és Schwarzenegger több mint 100 métert vitte a hátán, míg végül elérték a partot. Soha nem beszélt az újságíróknak erről a tettérő

Forrás:www.tudnivalok.eu

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés