hirdetés
Egyéb, Életmód, Érdekesség, Megható, Történetek

A 10 éves kisgyerek döbbenetes ajándékot kért karácsonyra. Mindenki sokkot kapott a fa alatt…

hirdetés

A testvéri kötelék nagyon erős tud lenni. Erősebb, mint bármi a világon. Akinek van testvére, az tudja, hogy lehet problémás a kapcsolatuk, de támaszt és segítséget is nyújthat.

Általában az a szokás, hogy a testvérek, gyerekként sokat civakodnak. Főleg akkor, ha nagyobb a korkülönbség. Nem tudnak együtt játszani, az idősebb testvér féltékenyebb a fiatalra stb. Ez idővel rendeződni szokott.

hirdetés

Egy Owynn nevű 10 éves kisfiú nem egy új Playstationt, iPhone-t, Xbox-ot kért karácsonyra, mint a legtöbb vele egykorú gyerek. Ő, egy kistestvért szeretett volna. Egy kívánság, ami a meglehetősen fura mód teljesült.

Owynn anyja és apja, Stacey és Adam mindig is legalább két gyermeket szerettek volna. Stacey nagyobb családban, 14 testvérrel nőtt fel, szóval tudja, hogy mit jelent mindez.

hirdetés

Owynn születése után a szülei 7 hosszú évig próbálkoztak egy kistestvérrel. Sajnos nem jött össze. A nő ez idő alatt 5 vetélésen esett át és egy embrió beültetéssel, ami nem járt sikerrel. Ezen kellemetlen élmények arra késztették a párt, hogy egy gyerekkel maradjanak. Féltek egy újabb vetélés okozta traumától.

hirdetés

Egy napon rájuk mosolygott a szerencse

Bár úgy tűnhet, hogy nincs remény, a sorsnak egészen más tervei voltak a párral. Egy Kendra nevű nő várandós volt, de nem kívánta megtartani a gyermeket. Staceyt és Adamet választotta nevelőcsaládnak a kislánya számára. A pár öröme elképzelhetetlen volt. Mindketten úgy döntöttek, hogy titokban tartják ezt a hírt Owynn előtt, amíg a lány meg nem születik és a házukba nem érkezik.

Idén, december 6-án Kendra egészséges kislányt szült. Naylee-nek nevezték el.

hirdetés

December 8-án Kendra engedélyével Stacey és Adam hazavitték Naylee-t. Meleg takaróba csavarták a kislányt és a karácsonyfa alá tették. Ezután már csak meg kellett várniuk, hogy Owynn hazajöjjön és észrevegye a gyönyörű ajándékot, amit kért.

Következő cikk:   Az orvostanhallgatót megbüntették az egyetemen, de nem fogod elhinni, hogy mi miatt tették mindezt

A kisfiú reakciója leírhatatlan.

Szerencsére a szülők felvették videóra az egészet, így mi is megnézhetjük, hogy mi volt Owynn reakciója.

Készítsetek pár zsebkendőt.

hirdetés

Forrás:vilagunk.hu