hirdetés
Érdekesség

A 19 éves fiú megkérte a 76 éves néni kezét. Babát is szeretnének…

hirdetés

Ismerjük a mondást, hogy a szerelem nem válogat, meg nem számít a kor…Nos ez a történet lehet, hogy kicsit csavar a meglátásodon.

A 19 éves fiú és a 76 éves nő esküvőt tervez….
A 76 éves Milina Gatta nagymamája lehetne a 19 éves Giuseppe d’Anna-nak de a sors valahogy máshogy kötötte össze őket. Jó párost alkotnak és a közösségi média imádja őket. A netre feltöltött videókból az látszik, hogy nagyon jól megvannak…

hirdetés

hirdetés

“A szerelemben nem számít az életkor, és ennek mi vagyunk a bizonyítékai…”

hirdetés

Ha ez még nem lenne elég, a boldog pár nemrég nyilvánosan bejelentette, hogy eljegyezték egymást és babát várnak! Bizonyítékként egy felvételt tettek közzé, amelyen a 76 éves nő ultrahangvizsgálata látható. Még partit is rendeztek, hogy megünnepeljék a baba nemének felfedését.

hirdetés

Ahogy sejteni lehetett, a 19 és a 76 éves ember közti párkapcsolat erősen megosztotta az internetezőket. Egyesek nem foglalkoznak vele és örülnek a szokatlan pár szerelmének, mások viszont kissé szkeptikusak a dologgal kapcsolatban. Egyesek szerint ez az egész a hírverésről szól.. Nehéz megmondani, mi az igazság.

hirdetés

De később kiderült!!!!

Hogyan viszonyul mindehhez két hősünk? Giuseppe a Fanpage portálnak adott interjújában bevallotta, hogy szerelmes Milinába, de ez nem romantikus szerelem. A beszélgetés során az is kiderült, hogy a 76 éves nő a … nagymamája!

Tettem közzé egy videót, amely megmutatja a nagymamám iránti szeretetemet. Együtt élünk, ő özvegy, ezért igyekszem megadni neki azt a szeretetet, amit a nagyapám már nem tud neki adni. Ezek a csókok, amelyeket egymásnak adunk, a családi szeretet jelei…semmi több…

hirdetés

Nem számítottam ekkora sikerre. Általában videóinkat 2 millióan nézik. Szerintem azért jutott el erre a szintre, mert külföldön nem értik, amit mondunk, és tényleg azt hiszik, hogy egy pár vagyunk.

Igazából most már csak egy dolog érdekel minket. Mi igaz az eljegyzésből és a gyerekből?

hirdetés

Forrás: vilagunk.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés