hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség

A 44 éves nő azt állítja, hogy túl szép ahhoz, hogy pasit találjon… és meg is indokolta, hogy miért!

hirdetés

Első pillantásra Dawn Cousinsnak tökéletes élete van. A 44 éves hölgy két gyermeket nevelt fel, jól fizető állása van, hiszen recepciósként dolgozik London egyik legdrágább negyedében. Azonban a teljes boldogságból még hiányzik valami, ami nagyon meghatározó: az igaz szerelem! Bármennyire vágyakozik utána, még a mai napig nem sikerült megtalálnia élete szerelmét. “Túl jól nézek ki és ezért nem találok megfelelő pasit” – állítja magabiztosan a középkorú hölgy.

2003-ban, a legutóbbi kapcsolata négy év után szétesett. Azóta Dawn egy csomó férfival találkozott, de azóta sem talált rá a “tökéletes” férfira. És lehet, hogy furcsán hangzik, de a kétgyermekes anyuka teljesen biztos abban, hogy ezért a kinézete a felelős. Ráadásul Dawn nem is 44 évesnek néz ki, hanem jóval fiatalabbnak.

Down szerint bosszantó, amikor lányaival sétálnak az utcán és fiatal srácok hízelegni kezdenek. A szerencsétlen nő meg van győződve arról, hogy a szépség egy igazi átok. “Úgy nézek ki, mint egy 20 éves lány, ilyen szempontból minden korosztály számára megfelelnék.”

hirdetés

“Néha azt szeretném, ha ez másként lenne” – mesélte Dawn. “Talán akkor megtalálnám az igazit, akivel örökké együtt tudnák élni. Minen srác csak a kinézetem miatt akar engem, senkit sem érdekel az igazi személyiségem. De nem szeretném leélni az életem ilyen emberekkel.

Dawn már megpróbált kijönni fiatalabb férfiakkal is, de az eddigi kapcsolatai mind katasztrofálisak voltak, mivel a fiatalabb férfiak nagyon éretlenek. A 40 év felettiek pedig egyszerűen kiábrándítóak. “A fiatal barátaim szőrnyűek voltak. Ráadásul túl szép vagyok, hogy negyven évnél idősebb férfiakkal randizzak. Hiszen annyira szép és csinos vagyok és olyan fiatalnak nézek ki, hogy nem állhatok le egy csúnya kövér férfival.

hirdetés
hirdetés

Szükségem lenne egy igazi lovagra, aki sugárzó páncélban érkezne hozzám. Vagy legalább úgy nézzen ki, hogy a páncélruha illeszkedjen hozzá. Dawn hamarosan szerencsét próbál az Egyesült Államokban, mivel Londonban már felhagyott a reménnyel. Mi csak a legjobbat kívánhatjuk számára!

Következő cikk:   Fia autóbalesetben hunyt el, ám szívét felajánlották másnak: így az anyuka újra hallhatja fia szívének dobbanását
hirdetés

Forrás:www.buzzblog.eu