hirdetés
Érdekesség

A 9 éves kisgyerek folyton álmos volt. A CT-felvétel megdöbbentette az orvosokat

hirdetés

Egy 9 éves kisfiút kórházba vittek mert folyamatosan álmos volt. Az orvosok CT vizsgálat mellett döntöttek…Amit felfedeztek, mindenkit meglepett. Hogy élhette túl a fiú?

Egy 9 éves kisfiút azért vittek kórházba, mert folyton álmos volt
Egy 9 éves palesztin kisfiú folyamatosan álmosnak érezte magát. Ettől a ténytől megriadva a szülők elvitték fiukat a jeruzsálemi Hadassah Medical Centerbe. Az orvosok apró sebet találtak a gyermek fején. Úgy döntöttek, hogy elvégeznek egy CT vizsgálatot.

Megdöbbentő CT-vizsgálati eredmények
Amikor az orvosok kiértékelték a CT-felvételt, nem hittek a szemüknek. A képen egy golyó akadt be a 9 éves gyerek fejének hátsó részébe! Valószínűleg átszúrta a fiú koponyájának oldalát, áthaladt az agyon, és a fej hátsó részében akadt meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A gyermek élt, ébren volt, de folyamatosan álmosnak érezte magát. Az orvosokat is meglepte a dolog. Mire a fiú a műtőasztalra került a golyó már megváltoztatta a helyzetét. Nem volt könnyű az operáció, de sikerült.

hirdetés

A szülőknek fogalma sem volt, mi történt
Guy Elor idegsebész a Times of Israelnek elmondta, hogy a szülők nem tudták, hogy a gyereket meglőtték. Mondhatni igazi csoda történt. Az orvosok sem tudják megmagyarázni, hogy a fiúnak csak a feje tetején volt egy apró sebe, és folyamatosan eszméleténél volt.

hirdetés

Ha a golyó más szögben hatol volna be, sokkal több agykárosodást és jelentős neurológiai károsodást okozott volna

A gyermeknek hatalmas szerencséje volt. A műtét utáni állapotát az orvosok jónak minősítik. A 9 éves gyerek lábadozik.

hirdetés

A Polsat News értesülései szerint a rendőrség azt gyanítja, hogy a fiút a muszlimok legfontosabb ünnepének, az áldozati ünnepnek a múlt hétvégén tartott megünneplése közben lőhették le.

hirdetés

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Forrás: vilagunk.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés