hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

A barátnőm soha nem vesz új ruhát, mégis mindig másban van. Végre megmutatta hogy csinálja!

hirdetés

Ha jól körülnézel a szekrényedben, biztosan akad számtalan olyan ruhadarab, ami már nagyon rég nem volt rajtad, és minden bizonnyal fel sem fogod venni. Ezekhez pusztán a megszokás, vagy a nosztalgia köt. Hasznosítsd újra őket, ha nem akarod kidobni.

Az alábbi videóban számos jó ötletet láthatsz, ha megnézed, biztosan ki akarod majd próbálni az összeset!

1.Ha van egy óriási kendőd, amit már nem használsz, ki ne dobd, hiszen remek strandruha lehet belőle. Egy egzotikus kiránduláson nagyon fogsz örülni egy ilyen lenge nyári ruhának.

hirdetés

2.A kendőkkel nagyon jól lehet játszani, láthatod a videóban hogyan lehet hosszú szoknyát, vagy akár remek kis topot készíteni egy óriási kendőből.

3. Nagyon praktikus, és mutatós szoknyát készíthetsz egy kendőből, olyat, ami elől rövid, hátul hosszabb. Akár leggings- szel is felveheted.

hirdetés

4.Pillanatok alatt szuper blúzt tudsz készíteni egy régi pamut nadrágból. Mutatjuk, hogyan. Fektesd le a blúzt egy sima felületre, és vágj ki egy kisebb kör alakú részt a lába között. Ez lesz a nyakrésze, bújj bele.

hirdetés

5.Egy hosszabb majóból könnyen body-t varázsolhatsz, csupán két kapocsra lesz szükséged. Simítsd ki a majót, tegyél rá egy bugyit, majd vágd körbe. Varrd fel a két kapcsot, és máris bújhatsz bele a legújabb body-ba.

6.Egy régi férfi alsóból is remek top lehet, ha kivágsz belőle egy keveset. Kocogáshoz, vagy egy nyári túrához kiváló ruhadarab lesz.

7.A videóból azt is megtudhatod, hogy készíts zsebes miniruhát a pasid egyik használaton kívüli pólójából. Talán ez az ötlet tetszett a legjobban nekünk!

hirdetés

8. Számos variációt láthatsz arra is, hogy mit kezdj egy túl nagyméretű pólóval. Remek kis kardigán, vagy éppenséggel nyári ruha is készülhet belőle.

Következő cikk:   A képen valahol ott hűsöl egy macska: rád vár, hogy megtaláld

9.Egy egyszerű fekete pólót újjávarázsolhatsz, ha ragasztószalag csíkokat teszel rá különböző alakzatokban, majd befújod festékspray-el. Ezután leveszed a csíkokat, és és kész is a legdivatosabb póló.

10. Azt is megtanulhatod, hogy hogyan kell egy varázsmozdulattal összehajtogatni a pólókat. Ha szépen összefogva teszed be őket a szekrénybe, sokkal nagyobb helyed lesz, és nem is gyűrődnek.

Nézd meg a videót, és válassz a remek ötletek közül.

hirdetés

Forrás:www.tudasfaja.com