hirdetés
Emberek, Érdekesség, Megható

A bírónő hagyja, hogy a kutya döntse el ki a gazdája: felvették, mi történik a tárgyalóteremben

hirdetés

Judy bírónő egy népszerű televíziós műsor volt, ahol egy nyugdíjas bíró, Judy Sheindlin hozta a kemény ítéleteket az igazságos bíró szerepében. Judy bíró egyetlen ítélete sem volt jogilag kötelező erejű, hanem csupán két egymásnak ellentmondó fél közötti közvetítés volt, így a viták bíróságon történő rendezésére is lehetőség nyílt.

Az alábbi videóban egy részletet láthatunk a tévéműsorból, amely csak véletlenül vált ismertté a közösségi médiában. Két egymással ellenkező pár áll egymással szemben és nem jutnak egyezségre azzal kapcsolatban, hogy ki a kutya gazdája.

Judy bírónő ahelyett, hogy több részletet akarna hallani, csak néhány kérdést tesz fel amire a felektől választ vár. A bírónő úgy döntött, hogy a vita tárgya a kutya is jöjjön be a terembe.

hirdetés

Közvetlenül azután, hogy egy hölgy behozta a kutyát a terembe a bírónő azt mondta, a kutyát engedjék szabadon. Akihez a kutya ezek után odamegy, az lesz a kutya gazdája és az viheti őt el magával.

A kutya egyenesen a férfihez rohant és ezzel a bírónő részéről az eset le is volt zárva. A hölgy biztos nagyon szomorú volt, de el kellett fogadni a helyzetet. Ő azt mondta a kutyát anyja részére vásárolta de a kutya választott.

hirdetés

A lenti felvételben láthatod, mi történik pontosan. Azt a pillanatot is láthatod, amikor kiderül ki a kutya gazdája:

hirdetés
hirdetés

Forrás:www.fontosszavak.info

Következő cikk:   Soha ne öntsd a lefolyóba a savanyú uborka levét. Mutatjuk, miért ne tedd