hirdetés
Érdekesség

A CIGÁNYKÁRTYA MINDEN CSILLAGJEGYNEK ÜZEN VALAMIT!

hirdetés

Nézzük, mit üzen a cigánykártya az egyes jegyeknek!

Kos – Szerencsétlenség: Bár a lap veszteséget, és alapvetően negatív változásokat jelöl, amelyek hirtelen következnek be, azonban nem minden fekete vagy fehér!

A lap valódi jelentése, hogy pusztító erő birtokában vagyok, amellyel azonban alakíthatjuk a dolgokat. A kos rombol és épít, de az építkezéshez mindig szükség van rombolásra. Mindez hatalom is, az embereket is képesek vagyunk nyomásgyakorlással változásra bírni. Ha okosan élünk ezzel a képességünkkel, jóra tudjuk használni!

hirdetés

Bika – Szerelmes Nő: Azt mondja el rólunk ez a kártya, hogy csupaszív emberek vagyunk, könnyen ismerkedünk meg másokkal, mivel a jót látjuk meg bennük. Velünk lehetetlen nem jóban lenni, ugyanakkor megvan bennünk az igényesség, és a megfelelő önbizalom. Ennek ellenére a bika képes a háttérben maradni, és onnan irányítani.

hirdetés

Ikrek – Üzenet: Az Ikrek személyes kártyáját úgy kell érteni, mint az életet irányító, isteni üzenetet. Az Ikrek feladata az, hogy a különböző helyről érkező üzeneteket képes legyen észrevenni, és értelmezze. Az Ikrek a hírvivő, ő viszi el a tudást másoknak, mivel rengeteg információval rendelkezik. A kártyalap felhívja a figyelmet a tudatos életre, és arra, hogy járjunk nyitott szemmel.

hirdetés

Rák – Ház: Az otthont és családot jelképezi ez a kártyalap, ugyanakkor a földi élet fizikai síkját, a biztonságot és stabilitást is. A Rák mindezen értékek letéteményese és fenntartója.

hirdetés

Erős kötődést jelképez ez a lap a szeretteinkhez, és mindenhez, amelyet érzelmi kötelékek alakítanak ki. Ez a lap az érzelmekbe való temetkezést, magába fordulást is szimbolizálhatja, és egy olyan életfeladatot, hogy csalódások esetén is maradjunk nyitottak, és ne forduljunk be.

Oroszlán – Pénz: Ennek a lapnak a jelentése az anyagiakhoz kapcsolódik, illetve ahhoz, hogy a gyarapodásban rejlő életenergiánkat aknázzuk ki. Ide tartozik a karrier, valamint az egzisztencia és a luxus is.

Ezek önerőből való megszerzését jelképezi az Oroszlán minősége, aki önmagát vezető helyre teszi az életben. Az Oroszlán nagylelkű, így másokat is támogat, azonban vigyáznia kell, nehogy egója elhatalmasodjon rajta. Az akaraterő és a kitartás az Oroszlán igazi erényei!

hirdetés

Szűz – Kevés pénz: Ez a kártyalap azt szimbolizálja, hogy a szűz a jég hátán is megél, és az élet által felkínált lehetőségeket elfogadja, azokat maximálisan kihasználja! Ha bízni tudsz a felsőbb erőben, rendkívül nagy biztonságra tehet szert! Éppen ezért is a lap szimbolikájához tartozik a stabilitás, biztonság, valamint az okos döntések, amelyek a segítségével a szűz csillagjegy akár a leggazdagabbak közé is emelkedhet.

hirdetés

Mérleg – Örvendezés: Az örvendezés az ünnepeket, és szívünk díszbe öltöztetését szimbolizálja. A Mérleg szeret szórakozni, jól érezni magát, különösen, ha mindez harmonikus, kellemes formában ölt testet!

A hétköznapok szürkeségét ellensúlyozza az ilyesmi, amikor a jó dolgokat megünnepeljük, és jelentős helyükön kezeljük őket! Mindez a jelenre, az élet minden pillanatának értékelésére hívja fel a figyelmünket, valamint arra is, hogy jutalmazzuk meg magunkat azokért az eredményekért, amelyeket elérünk!

Skorpió – Halál: Ennek a lapnak a jelentését elvontan kell értelmezni, ez a lezárást, az arra való képességet szimbolizálja. Az élet egy körforgás, amelyben pusztítás és építkezés váltakozik. A pusztítás és az építés látszólag végletek, mely végletek a Skorpió természetében is jelen vannak: azonban a pusztulásból mindig az új élet lehetősége sarjad. A Skorpió nagyon intuitív, rendkívül közeli kapcsolatban áll az élet spirituális jelentőségével, így tisztában van az idő múlásának lényegével, és megéli a szellemi értékek jelentőségét.

Nyilas – Utazás: A célok felé haladást jelképezi ez az utazás, emellett azonban fizikai síkon megvalósuló utazást is jelenthet. A nyilas csillagjegy számára fontos, hogy világot lásson, és minél több kultúrát, embert, helyet ismerjen meg. Mindig mozgásban van, és a lap szimbolikájának megfelelően egyre jobbá válik abban, hogy meglássa mindazt, ami gátolja, vagy segíti őt. Ha már megtaláltad a valódi célodat, rendkívül fontos számodra a cél elérése, és az, hogy megfelelően azonosítsd, kik támogathatnak, és mely akadályokat kell leküzdened!

Bak – Özvegyasszony/ Özvegy férfi: Egy egyedülálló, bölcs embert jelképez ez a kártyalap, amely alapján nem arra kell következtetnünk, hogy mi idősek lennénk, ez bölcsességünkre, megfontoltságunkra, valamint intellektusunkra utal. Remekül látjuk a lényeget, és másoknak is kiváló tanácsokat adunk, hajlamosak vagyunk ugyanakkor bezárkózni, és magunkba fordulni.

Vízöntő – Váratlan öröm: Ez a lap a folyamatos fordulatokat jelképezi, amelyekből a Vízöntő mindig a legjobbat tudja kivenni, és ezáltal rengeteg energiához jut! Fontos számára, hogy boldog és elégedett legyen, és ez többnyire sikerül is… Sikerének titka abban rejlik, hogy hozzászokott a folyamatos változáshoz, felismeri, és kihasználja a sorsfordító pontokat! A kártyalap azonban arra is tanít, hogy ne legyünk meggondolatlanok, és egy mélyebb bölcsesség felé fejlődjünk!

Halak – Szomorúság: Ez a kártyalap elsősorban a feldolgozatlan gondolatok és érzelmek, szőnyeg alá söpört kérdések elhatalmasodását jelképezi, mely eluralkodhat rajtunk, ha nem vigyázunk. A Halak csillagjegy mélyen érez, amely rendkívül sok jót is tartogathat a számára, ám könnyen elhatalmasodhat rajta a melankólia, ha nem dolgozza fel tudatosan a megélt érzelmeket, illetve nem tudatosítja automatikus gondolatait. Feladatképpen pedig ez a kártyalap azt adja nekünk, hogy fedezzük fel a szépségetés az újdonságokat az életben!

hirdetés

Neked mi a véleményed?

Forrás: tudnodkell.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés