hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Nők

A divatblogger fürdőruhás képet osztott meg, fontos üzenettel: rengeteg embernek adott erőt

hirdetés

Felrobbantja az internetet Jessica Kane divatblogger tengerparti fotója, és hamarosan te is rájössz, miért. Jessica 140 kilót nyom, szóval ő már tényleg a duci kategória. Egy tengerparti fotót posztolt a Facebookra, a képen fürdőruhában pózol.

A fotó azonnal terjedni kezdett, több tízezren osztották meg, és elsőre nem is gondolnád, hogy miért. A képhez az ötletet az adta, hogy sokan mondják neki: “Azta, bárcsak én is ilyen bátor lennék!”

A következő szöveget fűzte a fotóhoz:

hirdetés

EZ NEM BÁTORSÁG. Sokszor azt mondják nekem, hogy bátor vagyok, amiért nem takarom el semmivel a testemet. Tudod, mihez kell bátorság? Ahhoz, hogy egy család megbirkózzon egy óriási veszteséggel. Ahhoz, hogy egy anya leküzdje függőségét, ahhoz, hogy az ember kitörjön a családon belüli erőszakból. Bátorság kell ahhoz, hogy segítséget keress, amikor már elhatároztad, hogy eldobod magadtól az életed és minden nap szenvedés. Ezekhez kell bátorság.

Az, hogy fürdőruhában vagy a strandon, az nem bátorság. ÉLD az életet és csak azokkal a dolgokkal törődj, amelyek igazán számítanak

hirdetés
hirdetés

hirdetés

Forrás:www.fontosszavak.info

Következő cikk:   3 különbségre sokan rálelnek, ám az összeset csak kevesen látják: te hányat találtál?