hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

A félszeg, 16 éves fiú egy profi táncost kér fel táncolni: a többiek eleinte nem törődnek velük, később azonban mindenki őket nézi

hirdetés

A mostani tini fiúk már nem fordítanak túl nagy figyelmet a táncra. Néhány évtizeddel ezelőtt a kamasz fiúk jó része még eljárt tánciskolába, hogy ne maradjon szégyenben a lányok előtt a táncparketten.

Mostanra azonban már ez a lelkesedés alábbhagyott, pedig a lányokat még mindig le lehet venni a lábukról néhány látványos és zseniális táncmozdulat segítségével.

Szóval kedves fiúk, itt az élő példa, ilyen remekül meg lehet tanulni táncolni, akár már rövid idő alatt is, főleg, ha van egy profi partnered. A videóban szereplő 16 éves srác a profi táncost, Sandra Lópezt kérte meg, hogy táncoljon vele.

hirdetés

A hölgy igent mondott a felkérésre, a táncparketten pedig kisvártatva minden szem rájuk szegeződött. Ez persze nem is csoda, hiszen remek mozdulatsorokat mutattak be ők ketten, a fiúnak pedig ezek után biztos nem lesz problémája, ha egy lányt szeretne felkérni táncolni:

hirdetés

hirdetés

Forrás:www.csodasszavak.com

Következő cikk:   Jó tett helyébe, jót várj: csak néhány üres üveget vitt vissza az anyuka a boltba, milliomos lett belőle