hirdetés
Érdekesség

A férfi talált egy vadnyúl-üreget. Mikor belekukucskált, hátrahőkölt az elé táruló látványtól (videó)

hirdetés

Lehet, hogy Te is emlékszel még az Alice Csodaországban című kis meseregény abszurd világára, ahol a kislány álmában egy nyúlüregbe esik bele, ahol egy egész meseország tárul elé fura lényekkel és különös viszonyokkal. Persze csak mese az egész, azonban egy férfi számára valami hasonló valósággá vált.

Az egyszerű angol farmer számára mindennapos dolognak tűnt, amikor az erdőt járva egy vadnyúl üregének látszó lyukat talált. Kíváncsiságból belekukucskált, és a lyuk túloldalán egy különös mesevilág tárult a szeme elé.

Amit talált, annak a híre az egész világot bejárta: egy óriási barlangrendszer, az ún. Caynton barlangrendszer rejtőzött a föld alatt! Az óriási kazamatarendszer kutatására azóta igen sokan vállalkoztak, sokakat mozgat ez a titokzatos természeti (vagy éppen mesterséges) képződmény.

hirdetés

HirdetésEgyesek szerint természetes képződmény, mások szerint a Templomos Lovagrend építette hétszáz évvel ezelőtt. De tulajdonképpen mindegy, lényeg, hogy szemet gyönyörködtető. Erről hoztunk most két videót. Érdemes végignézni:

hirdetés
hirdetés

hirdetés

Forrás: tudnodkell.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés