hirdetés
Egyéb, Érdekesség, Megható

A férj halomba ültette a fákat elhunyt felesége tiszteletére: 17 évvel később egy légifelvétel leplezi le igazi indítékát

hirdetés

Janet és Winston Howes olyan szerelemben osztozott, amelyről a legtöbb ember csak álmodozhat. Szerelem volt első látásra, és a szerelmük minden nap csak erősebbé vált.

A pár 1962-ben házasodott össze, és Angliában egy vidéki parasztházba költöztek. Röviddel azután, hogy a házaspár beköltözött (Wickwar, Gloucestershire) az álomotthonukba, megszületett a fiuk.

hirdetés

A farm jól jövedelmezett, a kapcsolatuk tökéletes volt, és a fiuk makk egészséges volt. Az életük mondhatni tökéletes volt!

hirdetés

De egy pillanat alatt minden összeomlott … Több mint 30 éves házasság után Janet hirtelen elhagyta ezt a világot.

hirdetés

Winston lelkitársa, Janet szívelégtelenségben szenvedett és elhunyt, amikor csak 50 éves volt. Winston teljesen kikészült, és a fiúknak fogalma sem volt, hogyan tud tovább élni az anyja nélkül.

Apa és fia egymás sebeit gyógyították, de bármit is tettek, Janet távozása túl sok volt.

Néhány hónappal a Janet elvesztése után Winston egy ötlettel rukkolt elő. Annak ellenére, hogy soha nem tudta visszaszerezni gyönyörű feleségét, úgy gondolta, hogy egy szép gesztussal tiszteleg előtte.

hirdetés

Winston elkezdett dolgozni a réten a ház mellett – egy olyan réten, amelyet Janet nagyon szeretett. Az ötlet az volt, hogy olyan helyet hozzon létre, ahová ő és a fia ellátogathat a nehéz napokon.

Winston Janet előtti hihetetlen tisztelgését évekig titokban tartották, amíg egy hőlégballon fel nem fedte.

A pilóta, Andy Collett úton volt hazafelé, amikor felfedezte Winston művét. Lenézett, és nem akart hinni a szemének!

Évek alatt Winston több ezer fát ültetett, hogy egy nagy, szív alakú erdőt hozzon létre, amely körülveszi a felesége által sűrűn látogatott rétet:

hirdetés

Semmi sem hozhatja vissza Janetet, de biztos, hogy szerette volna ezt a rétet!

Következő cikk:   A bírónő hagyja, hogy a kutya döntse el ki a gazdája: felvették, mi történik a tárgyalóteremben