hirdetés
Humor

A főnök üvöltve kérdi a fotelban ücsörgő férfitól, hogy mennyi a fizetése, ő pedig megszeppenve így felel:

hirdetés

A jó nevű céghez új nagyfőnök érkezik. A férfi már rögtön az első nap nagy lelkesedéssel indult munkába, meg szerette volna mutatni, hogy ő még sikeresebbé teszi a vállalatot.

Amint beért, munkához is látott, és természetesen azt is árgus szemekkel figyelte, hogy a kollégák hogyan végzik a dolgukat. Kisvártatva meg is látott egy férfit, amit egy fotelben üldögélt és egykedvűen az óráját nézte.

hirdetés

Az új főnök persze nagyon ideges lett, nem értette, hogy lehet valaki ilyen lusta. Mikor 2-3 perc múlva újra arra járt, a férfi még mindig a fotelban üldögélt és ásítozott.

A nagyfőnök már nem bírta tovább, mérgesen odarohant a férfihoz és azt kérdezte: “mennyi a maga fizetése?”

hirdetés

A fotelban ülő férfi meglepetten és megszeppenve válaszolt: 240 000 Ft.

hirdetés

A főnök elővette a pénztárcáját és a megszeppent ember kezébe nyomott egy köteg húszezrest: “tessék, fogja, de tűnjön el, meg ne lássam itt még egyszer, ilyen emberekre nincs szükségünk”.

A férfi fölállt a fotelből és elkullogott. Mikor becsukta maga után az ajtót, megjelent egy másik kolléga, kezében egy kétezrest lobogtatva és azt kérdezte a nagyfőnöktől:

hirdetés

“Elnézést uram, nem látta véletlenül a pizzafutárt? Most mondták, hogy percek óta itt vár rám a fotelnél…”

hirdetés

Forrás:www.viccesszavak.com

Következő cikk:   Ezen a rendőrön röhög a fél világ. Elfelejtette kikapcsolni a kamerát és amit rögzített, attól sírva fogsz röhögni