hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

A gyönyörű, 19 éves lány bemutatja imádott kedvesét a szüleinek – az apa és az anya kikerekedett szemmel kapkod levegő után

hirdetés

hirdetés

Egy viszonylag hétköznapi történet kavarta fel az internetet a közelmúltban. Az eset kiváló alkalmat teremtett arra, hogy a különböző meggyőződésű kommentelők egymásnak essenek, holott az egész nem szól semmi másról, mint a szerelemről.

A 19 éves lány, Salma Teichmann rendkívül boldog volt, amikor egy munkatársa személyében megtalálta a nagy szerelmet. Az örömbe azonban üröm is vegyült, mert amikor bemutatta választottját a szüleinek, azok nem fogadták őt kitörő lelkesedéssel.

hirdetés

Ennek oka pedig az, hogy a fiatal hölgy választottja, Maik Lier 52 éves. A pár – ahogyan az a képen is látható – nagyon szereti egymást.

hirdetés

hirdetés
hirdetés

A poszt felkerült az internetre, és a kommentelők kiélezett posztolásba kezdtek, hogy vajon egy ekkora korkülönbséggel a pár lehet-e boldog? Tudhatja-e az ember 19 évesen, hogy mi akar? Joguk van-e a szülőknek arra, hogy egy felnőtt embert eltiltsanak az általa választott párjától? A szerelem vajon mindent legyőz?Valóban KOMOLY kérdések!

hirdetés

Forrás:tudnodkell.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés