hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

A lányt erőszakkal eltiltották élete szerelmétől: 40 év múlva talál rá az újságkivágásra, amit az anyja eldugott

hirdetés

Az élet sajnos nem mindig úgy működik, ahogy mi szeretnénk. Van, amikor bárhogy is erőlködünk, egy másik út van megírva a számunkra. Ilyenkor évek is eltelhetnek, mire megértjük, hogy mi miért és hogyan történt. Viszont ahogy eltüntetnek emberek az életünkből a sors jóvoltából, úgy váratlanul fel is bukkanhatnak.

1961-et írunk, amikor a fiatal lány, Janice Rude az egyetemet végzi, és mellékállásban egy kávézóban dolgozik. Az egyik nap, megakadt a tekintete egy helyes fiatalemberen, akit Prentiss Willson-nak hívtak. Amikor a pillantásuk találkozott, egyből fellobbant a szerelem lángja közöttük.

Willson ezután minden nap ment a kávézóba, és nem tudhatta, hogy a lány is éppen őt várja minden alkalommal. Egy este azonban Willson nem jelent meg. Amikor kiderítette, ahogy a fiú 240 km-re van a szülőknél, Janice eldöntötte, hogy utánamegy.

hirdetés

Ezután a pár felismerte, hogy mennyit jelentenek egymásnak, és hamarosan eljegyzés lett a románcból 1962-ben, ami a helyi újságban is megjelent.

Az elkövetkezendő 40-50 évben mindketten találtak valakit, akivel összeházasodtak, bár válás lett a vége. A sors nem úgy akarta, hogy örökre elváljanak az útjaik. Sok-sok évvel később mindkettőjüknek meghalt az anyukája egy hónap eltéréssel, és mind a ketten egy kitépett újságcikket találtak szerettük félretett holmijai között. Azt a cikket, ami megírta, a házasságukat még 1961-ben. Janice anyukája egész idő alatt a pénztárcájában tartotta.

hirdetés

Kiderült, hogy a két szülő is őket látta az igazi szerelemnek. A megható felfedezés mindkettőjüket újra egymás irányába terelte. Eldöntötték, hogy találkoznak, hogy megnézzék, lehet-e még közöttük szikra ennyi év elteltével is.

hirdetés

Amikor újra meglátta Janice-t a férfi, azt mondta, hogy ugyan ilyen színű nadrágot viselt, amikor utána ment a szüleihez. Mindkettőjüket ismét elárasztotta a szerelem és végre összeházasodtak 49 évvel találkozásuk után.

Következő cikk:   14 vicces illusztráció, amely bemutatja, hogy milyen lenne a világ, ha nem hazudhatnánk.
hirdetés

Annyira boldogok vagyunk. A házasságunk hibátlan. Persze már csak kevés évünk maradt élvezni, de azok az évek tökéletesek lesznek.”

Forrás:www.fontosszavak.info