hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

A menyasszony a szervdonora édesapját kérte fel, hogy oltárhoz kísérje

hirdetés

Egy nagylelkű szervdonornak köszönhetően nyolc emberi életet mentettek meg.

A menyasszony a szervdonora édesapját kérte fel, hogy oltárhoz kísérje

hirdetés

Diana Donnarumma Kreher alig várta már, hogy kimondhassa a boldogító igent élete szerelmének, azonban, mivel komoly szervi elégtelenséggel küzdött, élete állandó veszélyben volt. A transzplantációs váróslistán pedig több száz személy volt még előtte.

Heather Donnelly autóbalesetben halt meg, és szervei, vagyis pontosan, amire a legnagyobb szükség volt, a vastag-, és vékonybele tökéletesen megfelelő volt Diana számára.

hirdetés

hirdetés

Az átültetés jól sikerült, Diana pedig végtelenül hálás volt.

“Minden nap hálát adok az életemért, és nagy tisztelettel gondolok arra a személyre, aki megmentette az életemet” – mondta Diana.

Diana felkereste Heather apját, Daniel Donnelly-t, hogy személyesen megköszönhesse neki is a második esélyét az életre.

hirdetés

Mint később kiderült Diana és Heather nagyon hasonlítottak egymásra. Heather csak egy évvel volt idősebb, mint Diana, és ő is jegyben járt, nemsokára lett volna az esküvője.

Daniel úgy érezte, hogy a szíve megszakad, hiszen soha nem lesz rá lehetősége, hogy lányát az oltárhoz kísérje, azonban Diana egy nagyon különleges szerepet ajánlott fel neki élete nagy napján.

„Megkérdeztem Dan-t, hogy nem szeretne-e az oltárhoz vezetni az esküvőmön. És igen-t mondott, ezt nagy megtiszteltetésnek vettem” – mondta Diana.

Diana esküvője napján Heather fényképét is kitették az asztalra, ezáltal úgy érezték, hogy lélekben ő is ott van velük.

Diana karon fogta a folyosón Danielt, és nagy mosollyal, szívükben hálával vonultak a terem felé, majd pár lépés után átadta Dianát az édesapjának. Nagyon megható pillanat volt, szem nem maradt szárazon!

“Nagyon jól éreztem magam az esküvőn. Megható és csodálatos volt” – mondta Daniel. “Amikor Dianát néztem, ahogy táncolt, elképzeltem, hogy a lányom az”.

Következő cikk:   17-ből 1 ember jön rá, mi a “hiba” ezen a képen: sokan hiába néznék órákig, akkor sem találnák ki

“Annyira kedvesek vagytok, a lányom nagyon büszke lenne rátok. Sok boldogságot kívánok! Dianának arany szíve van, apának szólít engem is” – mondta Daniel.

hirdetés

Forrás:filantropikum.com