hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

A menyasszony alig hitt a fülének. A vőlegény az esküvő után negyed órával benyújtotta a válókeresetet:

hirdetés

Egyetlen menyasszony sem szeretné megélni azt, ami ezzel a menyasszonnyal történt. Férje az esküvő után 15 perccel beadta a válókeresetet s ez a hölgy számára olyan volt, mint egy rémálom.

Ennek oka elképesztő volt. A menyasszony apja egy 6 millió forintos összeget fogadott el a jövendőbeli férjtől, mellyel kapcsolatban úgy egyeztek meg, hogy 2 milliót a jövendőbeli az esküvő előtt, a többit pedig utána fizeti ki, írta a The Daily Mail.

A vőlegény beleegyezett ebbe és ki is fizette a 2 millió forintot az esküvő előtt és megígérte, hogy a fennmaradó összeget utána fogja kifizetni.

hirdetés

Mikor kimondták a boldogító igent, az apa megváltoztatta véleményét.

Azt mondta, hogy még mindig fennáll a 6 millió forintos tartozás. Legnagyobb meglepetésére a fiatal férj azonnal beleegyezett és azt mondta odamegy a kocsihoz és hozza a pénzt.

hirdetés

Az apa azonban ebbe nem egyezett bele. Ehelyett azt követelte, a férj maradjon ott mellette és küldje el egyik barátját a pénzért.

hirdetés

Ez nagyon megsértette a fiatal férj önérzetét. Annyira megszégyenítve érezte magát, hogy a házasság azonnali felbontását követelte.

Hihetetlen, viszont ez nem a leggyorsabb válás volt Dubaiban. 2012-ben ugyanis egy férfi azért adott be az esküvő után azonnal válókeresetet, mert a menyasszony édesanyja azt követelte, hogy lánya tartsa meg állását.

Nem véletlenül mondjuk azt, hogy a pénz nem boldogít. Az esküvő napja mindkettőjük számára életük legszebb napja lehetett volna, tele gyönyörű emlékekkel. Így szintén felejthetetlenné vált sajnos, a szörnyű válási procedúra miatt.

hirdetés
hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.fontosszavak.info

Következő cikk:   “Havonta egyszer mosom a melltartóm és hetente fürdök” – Ezek a nők őszintén mesélnek tisztálkodási szokásaikról