hirdetés
Történetek

A nő, aki „feleségül ment” saját magához, 24 óra múlva már a válást fontolgatta: „Nem bírom tovább”

hirdetés

Az ellentmondásos történet a 25 éves nőről, aki „feleségül ment” saját magához, aztán 24 óra múlva már a „válást” fontolgatta, gyorsan elterjedt az interneten.

A 25 éves Sofi Maure még 2023 februárjában jelentette be a közösségi médiában, hogy „feleségül ment” önmagához, miközben egy fürdőszobában pózolt fehér menyasszonyi ruhában és arany tiarával a fején.

Az Instagramon és a Twitteren 500 ezer követővel rendelkező influenszer ellentmondásos üzenettel osztotta meg az „esküvői fotókat”, amiben azt is elárulta, hogy még tortát is sütött a különleges alkalomra.

hirdetés

„Ma, életem leghamisabb pillanataiban vettem egy menyasszonyi ruhát és sütöttem egy esküvői tortát, hogy férjhez menjek saját magamhoz” – írta.

A bejegyzés megosztotta a felhasználókat, és vitát váltott ki a támogatók és a kritikusok között. A legtöbb hozzászólás Sofi anyanyelvén, azaz spanyolul érkezett, és bár sokan támogatták őt, és dicsérték, amiért megmutatja az önmagunk iránti szeretet fontosságát, mások azzal vádolták, hogy csak az extra figyelem kedvéért reklámozta ezt a „hamis házasságot”.

hirdetés

Annak ellenére, hogy követői nagy része támogatta, úgy tűnik, az önmaga iránt táplált szeretete nem tartott sokáig. Alig egy nappal később, február 20-án bejelentette, hogy „a válást” fontolgatja.

hirdetés

„Egy napja vagyok „házas” önmagammal, és nem bírom tovább – tisztán kirajzolódik előttem a válás lehetősége” – írta.

hirdetés

Ezen a második bejegyzésén többen is viccelődtek, és azt tanácsolták, „szerezzen egy jó ügyvédet”.

Forrás: twice.hu

Következő cikk:   A zsűri azt hitte, az 53 éves nő csak véletlenül tévedt a tehetségkutatóba: az első pár hang után megfagy a levegő