hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

A nő vett egy lepusztult, 1942-ben épült bunkert és csodaszép luxuslakássá alakította: kár, hogy nem eladó, megvennénk

hirdetés

Ezt az 1942-ben épült bunkert óvóhelyként használták a második világháború alatt. Aztán a háború végeztével az épületről szinte mindenki elfeledkezett.

Egy kreatív és céltudatos hölgy, Elizabeth Strutton látta meg az eladó bunker hirdetését a neten és elhatározta, új élettel tölti meg a lepusztult helyet.

hirdetés

Elizabeth helyében valószínűleg bárki más lebontotta volna a bunkert, hogy valami teljesen újat építsen a helyébe. A fiatal nő azonban úgy döntött, átalakítja azt saját otthonává.

hirdetés

A szobák elrendezése változatlan maradt, de a szellőztető rendszert és az egészségügyi berendezéseket teljesen ki kellett cserélni.

hirdetés

Mivel az egykori bunkernek nem voltak ablakai, az épület természetes megvilágításához speciális csöveket szereltek be, amelyek áthaladnak a tetőn, és bejuttatják a kinti napfény egy részét.

A hely egészen bámulatos változáson ment keresztül, átalakult egy három hálószobával, két fürdőszobával, hatalmas konyhával és nappalival rendelkező lakássá.

hirdetés

A képeket elnézve megállapítható, hogy Elizabeth igazán kiváló munkát végzett, minden elismerésünk az ügyes és okos hölgynek:

hirdetés

Forrás:www.kedvesszavak.info

Következő cikk:   Egy kutya mentette meg a kislány életét, miután leállt a légzése az éjszaka közepén