Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

A nőnek bemutatják lánya leendő férjét- az anyósjelölt elsápad, felpattan, és becsapja maga mögött az ajtót.

Ed Savitt, az egyetemista fiú kilenc évvel ezelőtt kivett egy albérletet, ahol azonban sehogy sem tudott rájönni, hogy hogyan használja a szárítógépet. Emiatt felvette a kapcsolatot a korábbi lakóval, Heidi Parkerrel, aki szíves örömest segített neki.

Már pár szó után szimpatikusak voltak egymásnak, a kapcsolatból pedig később nagy szerelem lett, már az esküvőt tervezték. Amikor a lány elvitte bemutatni a fiút a szüleihez, és már beszélgettek egy ideje, a lány édesanyjának hirtelen gyanús fény gyúlt a szemében, kirohant a szobából, és bevágta maga mögött az ajtót.
Senki nem tudta mire vélni ezt a furcsa reakciót, a lány egy kicsit meg is ijedt, hogy anyukájának ellenszenves a fiú. Az anyukája azonban kisvártatva egy fotóalbummal tért vissza, amelyben meglepő képeket mutatott nekik.
Hirdetés

Amikor Heidi hat éves volt, egy törökországi családi nyaraláson “udvarolt” neki egy Ed nevű fiú, akiben a család meglepetten ismerte fel a lányuk vőlegényét!
Úgy látszik, hogy a fiatalok már gyerekkorukban érezték, hogy egymásnak vannak teremtve… Csodálatos egymásra találás ez: miután a két család különböző településen, és viszonylag messze lakott egymástól, az egyetemi albérlet és a szárítógép összehozta őket!

Csodálatosan szép esküvőt tartottak, és azóta is boldogan élnek!

Forrás:azeletigazsagai.net