hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség

A szemfüles férfi egy fémdetektorral járja a strandokat: a videó megmutatja, milyen lélegzetelállító kincseket talál nap mint nap

hirdetés

A strand az önfeledt szórakozásról és a pihenésről szól. Az emberek kimennek a partra, élvezik a vizet és a napsütést. Ilyenkor általában mindenki felszabadult és vidám. Ám épp azért, mert ellazulunk, értékeinket is könnyebben hagyjuk el a strandokon, vízpartokon.

Ez a most következő videó is bizonyítja ezt, hiszen láthatjuk: a srác szinte óránként talál valami értékeset, amit figyelmetlen fürdőzők hagytak el. Az operatőr is alig hisz a szemének, mikor látja, milyen kincsekre bukkan a fiú a parton, egyetlen fémdetektornak és egy kis lapátnak a segítségével!

Ha azt nézzük, hogy óránként talál valami értékeset, mondjuk egy gyűrűt, akkor 15 ezer forintos órabérben dolgozik, ami igencsak kiemelkedő pénz.

hirdetés

Jól tesszük, ha vigyázunk az értékeinkre és tényleg csak azt visszük le a vízpartokra, strandokra, ami tényleg a legszükségesebb: akkor értékeink miatt sem kell aggódnunk és valóban felhőtlenül kikapcsolódhatunk. Íme itt is van a videó:

hirdetés

hirdetés
hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

hirdetés

Forrás:www.fontosszavak.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés