hirdetés
Emberek, Érdekesség, Megható

A terhes nő, egy utolsó képet szeretett volna készíteni a halott férjével.Ha meglátod a végeredményt, libabőrös leszel te is!

hirdetés

Nicole és Deonta Bennett az Amerikai Egyesült Államokban élnek és éppen második gyermekük születését várták. Az apának az az ötlete támadt, hogy készítsen néhány fotót a 4 éves kisfiáról és a várandós feleségéről. Két hónappal az esedékes szűlés előtt azonban a férj váratlan módon meghalt.

Nicole-t túlterhelte a tragédia, ami váratlanul ért mindenkit, de mindenképp szerette volna, ha elkészült volna a családi fotó, amit a férje korábban tervezett.

Sydney Conley fotográfus vállalkozott, hogy lefényképezi a terhes nőt és fiát, ugyanabban a parkban, ahol az eljegyzési képeket készítették. Végül a fotós szépen kivágta, és összeillesztette az elhunyt férje fotóját a várandós felesége és fia képével.

hirdetés

Az eredmény könnyeket csalogat ki mindenki szeméből. Nagyon nehéz lehet ebben az állapotban mosolyogni, de Nicole a kép sikere miatt ezt is megtette.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

“Valami különleges ajándékot szerettem volna” – mondta az özvegy. “Egy közös emléket a fiamnak és kislányomnak, aki soha nem fogja megismerni az édesapját.”

hirdetés

A képet több mint 100.000-en osztották meg a fotós oldalán. Ez igazán szép gesztus, hogy kifejezzük az együttérzésünket az elhunyt személy hozzátartozóival!

Az alábbi videóban Te is megnézheted a képeket:

hirdetés

Nem Nicole volt azonban az egyetlen, aki hasonló megható fotókat készíttetett. Itt egy másik eset:

hirdetés

Forrás:www.tudasfaja.com

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés