hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Humor

A tolvajpár menekülni próbál a boltból: ám a karma különös módon tanítja móresre őket

hirdetés

Ez a komikus jelenet a kanadai Albertában, egy kis boltban történt, ahol két tolvaj jelent meg egyik délelőtt

A videofelvételen a 29 éves Britanny Burke-öt és a 28 éves Richard Pariseau-t láthatjuk, jelentette a CTV News Edmonton. A pár egy lopott bankkártyával akart vásárolni a boltban de a tulajdonos ezt észrevette és jelentette a rendőrségnek.

Ezezk után az évszázad egyik legkomikusabb szökési kísérletét láthatjuk. A férfi menekülőre fogja a dolgot és a bolt hátsó részébe szalad. Ott talál egy ajtót de rájön, hogy az zárva van és más útvonalon próbál kiszökni onnan. Azátn megjelenik a biztonsági őr is aki egy idő után földre kényszeríti őt.

hirdetés

Eközben a rabló páros hölgy tagja Brittany Burke is potnosan ugyanabba az irányba szalad és ő is megtudja, hogy a bolt hátsó részén lévő ajtón nem tud kijutni. Ezek után tesz még néhány kört a boltban. Majd úgy dönt, hogy felmászik egy kis létrán és elbújuk egy magasan fekvő polcon.

hirdetés

Egy idő után azonban az egész polc leszakad, a hölgy pedig ráesik egy árutartó állványra. Hiába igyekezett, nem tudott megszökni. A férfit pedig a rendőr kapta el és így a páros hihetetlen ügyetlenségének köszönhetően nem úszta meg ezt az akciót.

hirdetés
hirdetés

hirdetés

Forrás:www.fontosszavak.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés