hirdetés
Érdekesség

A világ legnagyobb ajkait szeretné, de az orvosok már nem állnak szóba vele…

hirdetés

A legnagyobb ajkakat akarta magának. A 27 éves nő képtelen ellenállni a plasztikai műtéteknek. Az orvosok már nem állnak szóba vele.

hirdetés

Az esztétikai orvoslás függőséget okozhat. Vannak, akik folyamatosan javítani szeretnének valamit a testükön, de az orvosok nem értenek egyet néhány szélsőséges ötlettel az egészséget, sőt az életet fenyegető veszélyek miatt. Ez a helyzet a 27 éves manchesteri lánnyal is, aki a Sofia Lips ( Lips – ajkak szerk.) becenevet vette fel.

hirdetés

hirdetés

Még nagyobb ajkakra vágyik

hirdetés

hirdetés

Rendszeresen jár ajaknagyobbításra, sőt már magának is nyom be töltőanyagot, ami eléggé felelőtlen. Sofia Lips már 100 ml anyagot nyomott az ajkaiba és a legnagyobb ajkak tulajdonosaként emlegeti magát. Egyelőre csak hazájában, az Egyesült Királyságban.

“Szeretem, ha megváltoztathatok mindent, amit nem szeretek magamban, és a saját műalkotásom lehetek. (…) Az, hogy Nagy-Britanniában a legnagyobb szám van, csak egy cím, amit kaptam, de szeretem. A világ legnagyobb száját akarom. Sok évvel ezelőtt abbahagytam a számolást, hogy hány töltőanyagot nyomattam magamban, de biztos lehetsz benne, hogy visszatérek a rendszeres utántöltésekhez, és néha magam is megteszem”

hirdetés

Az orvosok már megtagadják tőle a további műtéteket

Sofia Lips nemcsak az ajkait nagyítja, hanem más plasztikai műtétek híve is. Kétszer esett át mellnagyobbításon. Kétszer is volt BBL-je (brazil fenékemelés). Összesen már 200 ezer fontot költött szépsége javítására, ami kb. 90 millió forint. A 27 éves lány arról álmodik, hogy harmadszorra is megnagyobbítja a mellét és a fenekét.

“Az orvosok szerint nincs elég zsírom ahhoz, hogy meg tudjanak műteni. A Brazil fenékemelés volt a legfájdalmasabb műtétem, mert 15 hétig nem tudtam ülni. Ritkán vannak aggályaim. Lehet, hogy egyszer felébredek és úgy döntök, hogy nem akarok többé mű lenni.”

hirdetés

Forrás: vilagunk.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés