hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség, Fejtörő

A vőlegény anyja észreveszi az anyajegyet a fia menyasszonyának kezén, és megdöbbenve állítja meg őket

hirdetés

Izgalmas optikai illúzió, amely párkapcsolati dilemmákra segít rávilágítani.

Nem biztos, hogy az a tökéletes párkapcsolat, ahogy Te azt elképzeled. Nem csak az a fontos, hogy kiteljesedhess a partnered mellett, hanem az is, hogy valamiféleképpen formáljátok egymás karakterét úgy, hogy az egy egész legyen és jobb, mint korábban. De mi köze ehhez egy optikai illúziónak?

Nézd meg a következő képet és figyeld meg mit vettél észre rajta először.

hirdetés

EMBERI ARC

hirdetés

Fontos, hogy megértsenek és megbecsüljenek. Tiszteletre vágysz. Jó emberismerő vagy és épp ezért a személyiséged egy részét elrejted mások elől. Nem kell mindenről tudniuk. Csak annyit, amennyit Te adni akarsz magadból. Az igazi lelkedbe nem sok embernek engedsz betekintést.
FÉRFI KABÁTBAN

hirdetés

Olyan embert akarsz magad mellé, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Nem akarod, hogy bárki is megváltoztasson, még akkor sem, ha ez jó irány lenne számodra. Nem félsz a csalódástól. Az is az élet része. Jó minden úgy ahogy van. Ha ez valaki számára okés, akkor jó páros lesztek.
KISBABA

Szereted ha valaki a közelben van és számíthatsz rá. Szereted, ha a gondodat viselik. Alapvetően tudsz felelősséget vállalni és vigyázol is magadra, de kell egy stabil támasz. Egy partner, aki szeret és gondoskodik rólad. A biztonság nagyon fontos a számodra.
KÖNYVET OLVASÓ MÁGUS

Nyitott személyiség vagy és nagyon kíváncsi. Érdekel a spiritualitás. Nem baj, ha a pároddal nem ugyanazt a vallást gyakoroljátok, de fontos számodra, hogy tudj ilyen jellegű témákról beszélgetni valakivel. Egyébként nem lesz ezzel gond, ugyanis mágnesként vonzod azokat az embereket, akik nyitottak az univerzum iránt.
FEHÉR RUHÁS SEGÍTŐK

hirdetés
hirdetés

Makacs vagy, aki szeret irányítani. Olyan ember passzolna hozzád, aki kihívás elé állít néha. Partnerednek bíznia kell benned és támogatnia. Nem zavar, ha néha nem értetek egyet. Az a lényeg, hogy egyenragú félként éljetek egymás mellett. Így mindkettőtöknek előnyös lesz ez a kapcsolat.

Következő cikk:   Az anyuka kimenti gyerekeit az égő házból, aztán visszarohan és magára zárja az ajtót …

Forrás:vilagunk.hu