hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

A vőlegény hónapokat dolgozott azon, hogy képes legyen életre szóló meglepetést szerezni arájának: megérte

hirdetés

18 évvel ezelőtt a fiatal Kevin Taylor eltörte a lábát. Ekkor jött rá, hogy idegrendszeri rendellenességben szenved, amelyet reflex szimpatikus disztrófiának neveznek, egy szindróma, amely éles, égő fájdalmat okoz, amikor az érintett testrészt megérintik.

Az orvosok egyetértettek abban, hogy nem tudják megmenteni a lábát. Kevinnek attól kezdve kerekesszéket kellett használnia, de továbbra is teljes életet élt az ajkán mindig jelenlévő mosolyal.

“Én úgy látom, hogy lehetne rosszabb is” – mondta Kevin a Fox34-nek. Kevin egyszerűen hálás volt, hogy még élheti az életét.

hirdetés

A dolgok jobbra fordultak, amikor megismerkedett Kim Didway-el. Szerelem volt első látásra a pár számára. Kim-nek nem számított, hogy Kevin kerekes székben van, és ez viszont javította Kevin önbizalmát.

“Úgy néz rám, mintha nem ülnék kerekesszékben“ – mondta Kevin. „Úgy értem, ő mindig is ezt látta.

hirdetés

Néhány hónapos együttlét után Kevin és Kim úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Különleges napjukat a legnagyobb részletre menően megtervezték, és nemsokára minden készen állt egy romantikus és szeretettel teli esküvőhöz.

hirdetés

Amit Kim nem tudott, az az, hogy Kevin egy titkot rejtegetett előle. Egy meglepetéssel készült menyasszonyának. Művégtag segítségével újra megtanult járni, így ő maga is oda tudott sétálni az oltárhoz.

Kim azonnal könnyekre fakadt, ahogy ez a videóban is látszik. Megérte a rengeteg munka és kitartás Kevin számára, ugyanis életre szóló meglepetést szerzett feleségének:

hirdetés

hirdetés

Forrás:www.fontosszavak.info

Következő cikk:   Vicc: Bemegy egy fickó a kocsmába és odaszól a csaposnak: