hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

A vőlegény szeretője is szerepelt az esküvői fotókon, a menyasszony tudta nélkül – 15 évvel később tudta meg az igazságot

hirdetés

hirdetés

Elba kimondhatatlanul boldogan ment feleségül szerelméhez, Luishoz, és az esküvői fotókon jól látható milyen szeretettel és milyen reménykedve néz rá. De a vőlegény közömbös volt iránta, és az esküvőn egy másik nő is volt az oldalán.

A szerelem az egyik legcsodálatosabb dolog, amit csak átélhetünk, különösen akkor, ha az érzés kölcsönös. A legtöbb szerelmes úgy dönt, hogy örök hűséget fogad egymásnak, de bármennyire is romantikus diadalnak tűnhet a házasság, ez nem mindig van így. Nem minden házasság születik szerelemből, bármennyire is szomorú ez a tény.

hirdetés

Egy Paula nevű argentin nő megosztott egy képet a szülei esküvőjéről a Twitteren, amelyen a menyasszony és a vőlegény láthatók, valamint egy harmadik személy, egy nő, aki mellettük áll, és a vőlegénybe karol. A nőről később kiderült, hogy akkoriban a vőlegény, Luis szeretője volt.

hirdetés

„Az anyám így ment férjhez, szerelmesen, az apám szeretőjével az oldalán” – írta Paula a kép mellé.

hirdetés

A fotót több mint 6 ezren osztották meg, és 170 ezer lájkot kapott. Mivel a kép ennyire népszerű lett, Paula további részleteket is megosztott a történetből. Elba és Luis 52 évvel ezelőtt keltek egybe. Elba nagyon szerette Luis-t, de a férfi nagy nőcsábász hírében állt. Olyannyira, hogy viszonya volt a saját testvére barátnőjével, miközben már Elbával volt, és a szeretője az esküvőn is mosolyogva pózolt a fiatal pár oldalán. A menyasszonynak akkor még sejtelme sem volt minderről.

hirdetés

Évekkel később rájött a szomorú igazságra, és elmesélte lányának, Paulának, aki idén talált rá a fotóra, miközben rendet rakott, és eszébe jutott, mit mondott neki az anyja. „Még mindig nem értem, hogy anyám miért nem tépte szét azt a fényképet, és miért adta nekem” – mondta.

Kiderült, hogy Elbának nem egy csalódást kellett elviselnie a házassága alatt. „Az a nő akkoriban a nagybátyám barátnője volt. Soha nem lett fontos valaki sem a nagybátyám, sem az apám életében, de másfél évig jártak vele. De nem ő volt az egyetlen. Apám egész életében hűtlen volt anyámhoz” – tette hozzá Paula.

hirdetés

Luis akkori szeretője saját maga vallotta be a titkot Elbának 15 évvel később, a férfi jelenlétében, aki nem is tagadta a dolgot. „Bocsánatot kért anyámtól, és mivel ő olyan jó lélek volt, megbocsátott a nőnek is és apámnak is.”

Elba keményen megdolgozott azért, hogy gondoskodni tudjon a családjáról, a férje pedig építész volt, de a munkája nem volt stabil. Amikor a nő 1978-ban újra felfedezte, hogy a férje hűtlen volt hozzá, úgy döntött, elválik tőle.

Elba úgy döntött, hogy új életet kezd egy másik férfival, de úgy tűnik, nem volt szerencséje a szerelemben, mivel az új kapcsolata is meglehetősen toxikus volt. „Ez a fickó egy szemétláda volt. Apám amellett, hogy egész életében hűtlen volt hozzá, soha nem sértegette, nem emelt kezet rá. Nem dohányzott, és nem volt semmilyen más kicsapongása” – mesélte Paula.

Luis soha nem változott meg. Jelenleg 83 éves, és egy 43 éves nővel van kapcsolata. Mindig újabb szeretőket keresett. Abból a nyugdíjból él, amit a volt felesége hagyott rá, Paula és az öccse pedig alig beszélnek vele, és úgy tűnik, a férfit az unokái sem igazán érdeklik.

Elba azonban soha nem tudta elfelejteni Luis-t, minden hibája ellenére sem, és szerelme, ami soha nem talált viszonzásra, szintén nem múlt el. „Sajnos az anyám egészen a halála napjáig szerelmes volt az apámba. Látni lehetett az arcán, ahogy az esküvői fotón is látható. Apám nagy nőcsábász volt. De nem választhatod meg, kibe szeretsz bele” – mondta Paula.

hirdetés

Elbát valószínűleg a szíve vezérelte, és az érzéseknek sokszor nehéz parancsolni.

Forrás:twice.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés