hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

A zsűri szkeptikusan tekintett a bátortalan, 53 éves hölgyre, aki egy tanyán, állatok között él. Aztán elkezdett énekelni, és szinte vágni lehetett a feszültséget az egész teremben:

hirdetés

A legtöbben, akik intenzíven érdeklődünk a tehetségkutató műsorok világa iránt, kifejezetten kedveljük az olyan versenyzőket, akik a hétköznapokban egyszerű körülmények között élnek, ám mégis be tudják mutatni csodálatos tehetségüket a nagyvilágnak.

Az alábbi videó felvétel is ebbe a kategóriába esik: egy 53 éves asszonyt, Jacqueline Faye-t hallhatjuk és láthatjuk. Mivel a hölgy bemutatkozásából kiderült, hogy egy farmon él, állatok között, és ráadásul eleinte bátortalanul kezd bele a dalába, a zsűri eleinte szkeptikus a visszafogott, szimpatikus hölgy iránt.

Végül azonban csodálatos produkciót hallhatunk, amiért nemcsak a közönség igen hálás, -akik már az első hangok után tapsviharban törnek ki-, de még a zsűri is tátott szájjal hallgatja őt. Előadása végén pedig a legszigorúbb zsűritagok sem felejtik el méltatni ezt a remek produkciót. igazán érdemes meghallgatni:

hirdetés
hirdetés

hirdetés

Forrás:tudnodkell.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés