hirdetés
Emberek, Megható

Amikor a két harmincas fiatal találkozott, azonnal szerelembe esett. Aztán két hete kiderült valami sokkoló kettőjük kapcsolatáról

hirdetés

A nő és a férfi egy évvel ezelőtt randevúzott egymással először. Két hete azonban kiderült, sokkal több közük van a másikhoz, mint azt valaha is gondolták volna.

Amy Giberson és Justin Pounders, amikor egy éve egy online társkereső oldal jóvoltából találkoztak, azonnal szerelemre lobbantak egymás iránt. Valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan szál vonzotta őket egymáshoz, és a két 33 éves fiatal azt gondolta, érdemes volt ennyit várnia az igaz szerelemre.

hirdetés

Aztán két hete, amikor a gyermekkorukra terelődött a szó, Justin mintegy mellékesen megjegyezte, hogy volt már egy Amy az életében. Amikor ugyanis 3 éves volt, szerelmes volt egy Amy nevű lányba az óvodában.

hirdetés

hirdetés

Párja eleinte viccelődött vele, hogy nem akarja hallani ezt a régi szerelmi történetet, de nem sokkal később jött a döbbenet: kiderült, mindketten egy időbe jártak a Napsugár óvodába.

A fú eszmélt rá hamarabb, hogy valójában a most mellette ülő lány élete gyermekkori szerelme. A boldogságtól sokkos állapotban kerestették a szüleikkel a óvodai fényképeket, és Justin édesanja talált egy olyat is, amin ketten együtt láthatók.

hirdetés
hirdetés

– Amikor Justin édesanyja megtalálta azt a fotót, amin mindketten rajta vagyunk, azonnal elkapott a sírás – meséli Amy a Mirornak. – Bár régen volt, ma is emlékszem mindenre, arra is, ahogyan Justn akkor kijelentette, hogy csakis én lehetek a felesége. Lehet, hogy az eddig eltöltött években tudat alatt egymást kerestük. És most végre megtaláltuk. Most végre elvehet az igaz szerelmem!

Forrás:erdekescikkek.otpercpiheno.com

Következő cikk:   Az apuka fotót oszt meg újszülött kisbabájukról: a háttérben azonban olyasmi látszik, amin a kommentelők rettenetesen kiakadnak!