hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

Amikor a menyasszony meglátja, ki jelent meg az esküvőjén, a szó szoros értelmében tátva marad a szája

hirdetés

Egy kedves, fiatal brazil pár, Marília és Matheus Pieroni rettenetesen izgatottak voltak, hiszen életükben végre elérkezett a nagy nap, amikor egybekelnek.

Már az esküvői ceremónia helyszínén voltak São Paulo-ban, amikor egy hívatlan, ám annál aranyosabb vendég jelent meg a násznép között. Egy kutyus volt az, aki a heves eső elől menekült be a násznép sátrába. A kóbor kutya végül a menyasszony fátylán szundikálta végig a ceremóniát.

A kutyus már a ceremónia kezdetén elkezdte az alakítását: ő sétált be a menyasszony helyett. Ezután kivitték az ebet, de ő visszatért. Amikor az esküvő fogalmakat kezdte mondani a pár, a kutya megjelent és lefeküdt Marília fátylára, majd aludt rajta egy jóízűt. Sok ember kiakadt volna ezen, de Marília szerencsére imádja a kutyákat, így csak örülni tudott a kóbor kutyus jelenlétének.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A friss házasok az esküvőt követően elhatározták, hogy örökbefogadják a kutyust, ezért keresést indítottak a környéken, és egy hét után meg is találták a kutyust. Nézd csak, milyen boldogok hármasban.

hirdetés

Mi azt gondoljuk, jól tették, hogy magukhoz vették az állatot, hiszen biztos nem véletlen, hogy az eb épp az ő esküvőjükre tért be.

hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.csodasszavak.com

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés