hirdetés
Egyéb, Emberek, Érdekesség

Amiről sokan nem tudnak: ez történik azokkal, akik keresztet viselnek a nyakukban!

hirdetés

Vannak olyan jelentéssel bíró tárgyak, amik többek egy ékszernél. Ide tartoznak a talizmánok, különleges kövek, szimbólumok, így például a kereszt és a rózsafűzér is.

A nyakunkban hordott kereszt az egyik legerősebb amulett.

hirdetés

Különösen akkor van nagy védelmező ereje, ha örökletes úton adták tovább, és persze, ha meg is volt valamikor szentelve.

Ezekben a darabokban már akár évszázadokon át halmozódhatott a pozitív rezgés, az a spirituális erő, amit nemzedékről nemzedékre adtak tovább.

hirdetés

Fontos tudni, hogy azok az ereklyék, amulettek, amik eddig is szerencsét hoztak, azok ezt az energiát viszik magukkal, de az olyan amulettek, amik valamilyen szerencsétlenségnek, katasztrófának voltak a tanúi, számunkra is bajt jelentenek.

hirdetés

A rózsafűzér és angyalok is spirituális védelmet nyújtanak, viszont piramisformát, Dávid csillagot, sárkányt, nem viselhet akárki.

hirdetés

Ezek a szimbólumok a kiemelkedő intelligenciával ellátott embereknek ajánlottak csak, mert úgy működnek, mint a bumeráng. A dühös embernek dühöt vonz be, a nagylelkűnek hálát és viszonzást, az adakozónak vagyont, a kapzsinak szegénységet.

Forrás:www.tudasfaja.com

Következő cikk:   10 trükk, amiről a gyorséttermek dolgozói nem beszélhetnek