hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

Az anya meg akarja mutatni a 13 hónapos lányának, akinek ritka anyajegye van, hogy gyönyörű

hirdetés

Mindannyian egyedülállóan különlegesnek és a magunk módján megcáfolhatatlanul szépnek születünk.

Az egyik legkülönlegesebb dolog az emberi létben az, hogy nincs két teljesen egyforma ember, és ahogy telnek az évek, úgy leszünk egyre jobbak, ha a különbözőségünk elfogadásáról és megünnepléséről van szó.

A most következő történetben az anyuka úgy gondolja, hogy az a küldetése, hogy bebizonyítsa, hogy tökéletlenségeink miatt vagyunk tökéletesek, és célja, hogy megerősítse, hogy kislánya, aki egy ritka anyajeggyel született, úgy gyönyörű, ahogy van.

hirdetés

A Good Morning America írása alapján a kis Winry Hall egy rendkívül ritka anyajeggyel (Melanocyter naevus, vagy CMN) született. Ennek eredményeként Winry 13 hónapos korában nem úgy néz ki, mint a körülötte lévő gyerekek.

hirdetés

Édesanyja, Nicole Hall elmagyarázta: “Amikor először magamhoz vehettem, azt hittem, hogy csak egy zúzódás.

hirdetés

“Aztán a férjem és én gyorsan rájöttünk, hogy ez nem zúzódás.”

A Ritka Betegségek Nemzeti Szervezetének jelentése szerint a CMN világosbarna vagy fekete foltok formájában jelentkezhet, és szinte bármilyen méretű lehet a test bármely részén.

Nicole és párja most szeretnék kiemelni lányuk egyediségét, hogy ezzel is bátorítsanak másokat arra, hogy a kissé eltérőnek lenni nem szégyellni való dolog, hanem inkább büszkének kell lenni rá.

hirdetés

“Sok ember számára ez az első alkalom, hogy ilyen anyajegyet lát, mint az övé, és ez az egyik oka annak, hogy szívesen megosztom” – mondta Hall.

“Ez egy jó beszélgetés a szülők számára a gyermekeikkel, hogy lássák, hogy a gyerekek különböznek, vagy azoknak a szülőknek, akiknek van olyan gyerekük, aki úgy néz ki, mint Winry, vagy bármilyen anyajegye van, hogy lássák, hogy a gyerekük képviselve van.”

Tekintettel arra, hogy Winry anyajegye miatt fokozottan ki van téve a melanoma (bőrrák) kialakulásának, szülei óvintézkedéseket tesznek a bőrének védelme érdekében. Nicole azonban azt mondta, hogy jobban aggódik amiatt, hogy lánya idősebb korában zaklatással fog találkozni.

Következő cikk:   A nő megvesz egy régi nyilvános WC-t és egy valódi álomotthont alakít ki belőle! Csak ámulunk és bámulunk!

“Az ő egészsége és boldogsága a legfontosabb számunkra. Óvnunk kell őt naptejjel. Óvatos vagyok a kalapokkal és ilyesmikkel” – magyarázta Hall a Good Morning Americának.

“Tudom, hogy a rendszeres bőrgyógyászati rendelésünk valószínűleg a legjobb barátunk lesz felnőttként.”

Ami Winry világlátását illeti, ő egy boldog, energikus kislány, akit nem érdekel semmi. Röviden, ő minden, aminek egy kisbabának lennie kell.

“Csak úgy sugárzik belőle az öröm. Szinte mindig nevet” – mondta Hall. “Ő a legboldogabb baba, akit valaha láttam.

“Már most nagyon beszédes. Még nem sok szót tudunk kimondani, de megmondja a frankót, és már most kezd egy kicsit pimasz lenni, úgyhogy azt hiszem, sok mindenre lesz még szükségünk.”

Mi egyetértünk abban, hogy a különbözőségeket ünnepelni kell, és soha nem gúnyolódni vagy lenézni. Szerintünk Winry egy igazán különleges kislány, és ráadásul gyönyörű lélek!

hirdetés

Kérjük, oszd meg ezt a cikket a Facebookon, hogy szeretetet és bizalmat küldjünk Winry felé!

Forrás:en.newsner.com