hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

Az anyósom lakását felújították, így 4 hónapra hozzánk költözött. Még most is alig hiszem el, hogy ezt csinálta nálam

hirdetés

Egy nagyon érdekes történetet találtunk az interneten, és megosztjuk veletek. A történet elbeszélőjét hívjuk Erikának.

Erika leírja, hogy egy nap kész helyzet elé került, mert a férje édesanyja, az ő anyósa (hívjuk Margitnak) felújította a lakását, és úgy döntött, hogy hozzájuk költözik a felújítás idejére.

Erika nem az a típus, aki szívesen vitatkozik, inkább csak teszi, amit kérnek tőle. Ez a kedves tulajdonsága azonban nem jött jól, amikor az anyósa náluk lakott, az anyós ugyanis szívesen kommandírozta őt..

hirdetés

Csak egy példa: anyuka erőltette, hogy a fia bizony egyen tojást reggelire, és bár a férje nem szereti a tojást, így Erika minden reggel engedelmesen tojást készített.

Az anyós átvette az irányítást a mindennapjaik fölött, és úgy élt ott, mintha egy luxus szállodában lakna. Erika már rettenetesen szenvedett, és az is eszébe jutott, hogy erre az időszakra hazaköltözik a szüleihez…

hirdetés

Egy ponton kibukott belőle: megkérdezte az anyósát, mégis meddig szándékozik még maradni. Az anyós egymásnak ellentmondó válaszokat adott, egyszer azt mondta, attól függ, mikor végeznek a festők, míg máskor pedig attól tette függővé a haza költözését, hogy mikor hozzák már a szanitert.

hirdetés

Az anyós egyre nagyobb kényelemben érezte magát, és egy alkalommal megosztotta Erikával, hogy igazán hálás lehet érte, hogy ő ilyen csodálatos anyós, mert bezzeg neki egy elviselhetetlen anyósa van! Ez azonban váratlan ötletet adott Erikának:

Erika úgy döntött, felhívja a férje nagymamáját! Pár nappal később a nappali órákban csöngettek.

Erika anyósa, Margit még valami megjegyzést is tett, hogy vajon kit vár Erika akkor, amikor a férje munkában van, és feltehetően abban a reményben, hogy lebuktatja egy férfi vendéggel, sietett kinyitni az ajtót….

hirdetés

A mosoly azonban lehervadt Margit arcáról, amikor meglátta a saját anyósát! Nem így az idős nagymama: ő nagyon örült a menyének, és rögtön el is küldte Margitot, hogy csináljon neki egy finom teát.

Következő cikk:   17 szülő, aki iróniával kezeli a gyereknevelés megpróbáltatásait

Lelkendezve azt is elmondta, hogy sütött finom bejglit, de sajnos a menyének, Margitnak nem adhat, mert így is nagyon sokat hízott a legutóbbi találkozásuk óta…

Erika anyósa, Margit lakása csodák-csodájára hirtelen elkészült, és az anyós még aznap kiköltözött!

hirdetés

Zseniális megoldás! 🙂 Te mit szólsz Erika mentő ötletéhez?

Forrás:tudnodkell.info