hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség, Megható

Az anyuka örömmel fogadta örökbe ezt a kedves kislányt: 10 évvel később az árvaház küld neki egy különleges fotót

hirdetés

Jennifer Doering (Wisconsin, USA) négy gyermek anyja, volt egy különleges karácsonyi ajándék ötlete az egyik gyermekének. A 10 éves Audrey-t örökbe fogadtak, még csecsemő korában Kínából és Jennifer úgy döntött, hogy megpróbál információkat keresni Audrey családjáról. Férjével kapcsolatba lépett egy szervezettel, amely erre specializálódott.

Első lépésként az árvaház, ahova Audrey még csecsemő korában került, beleegyezett, hogy küld a Doering családnak egy családi fotót, amely egy fájlban volt.

Amikor Audrey szülei meglátták a képeket, meg voltak döbbenve: Audrey mellett volt egy másik kislány, aki úgy nézett ki, mint ő. Olyanok voltak, mint két borsó a hüvelyben. Nem volt kétséges, hogy Audrey-nek van egy testvére!

hirdetés

Ezután olyanok voltak, mint vérebek a nyomvonalon. Egyszerűen úgy érezték ki kell nyomozniuk, hogy hol lehet a lányuk testvére. Karácsony közeledtével gyorsan kellett cselekedniük, nem volt sok idejük.

Audrey kínai neve Gui és megtudták, hogy testvére neve Mei. De várjunk csak, ha a két nevet egymás mellé tesszük a megfelelő sorrendben, ez egy kínai szót képez. Az ilyen típusú neveket csak ikreknél használták. Tehát Audrey-nek nem csak egyszerűen egy testvére volt… Hanem volt egy ikertestvére!

hirdetés

Végül egy nap rátaláltak Dr. Andrea Olsen weboldalára, aki veleszületett betegségekre szakosodott, gyakori a kínai adoptált gyerekek között! Audrey-nak voltak egészségügyi problémái, így van egy forrás: ha az ikertestvére is adoptált volt az államokba, akkor talán neki is meg volt ugyanaz a betegség! A Doering család felvette a kapcsolatot a doktornővel, információ reményeben!
Végül megkapták a választ! A szívük majd ki ugrott a helyéről, ahogy olvastak: Igen! – válaszolta – Kezelt egy Mei nevű kislányt, aki ugyanazon a napon született, mint Audrey!
Megtudták, hogy Mei mostani neve Gracie Rainsberry. Az internetnek köszönhetően, Jennifer talált képeket Gracie-ról: “Audrey hasonmása!” -kiáltotta!

Következő cikk:   A tanár az egész osztály előtt porig alázta a kisfiút, mert az anyukája takarítónő. Az osztálytalálkozón olyan mélyütést kap, hogy belefagy a szó:
hirdetés

Hamar felkeresték a családot és megbeszéltek egy videóbeszélgetést a lányoknak! Még időben, pont karácsonyra, örömkönnyek és nevetés közt mindenki ezt a felejthetetlen pillanatot figyelte! Rengeteg közös jellemvonás van köztük, mindketten szeretik az állatokat, a matematikát és a sportot! Ugyanaz a gesztus, mosoly!

Itt egy videó erről a rendkívüli történetről:

hirdetés

hirdetés

Forrás:www.fontosszavak.info