hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

Az interneten, mindenki előtt megalázta leendő férjét, miután rájött, hogy mennyiért vett neki eljegyzési gyűrűt

hirdetés

Bár az esküvő kétségtelenül minden nő álma már gyerekkorunktól kezdve, és akár már 8 évesen alaposan megtervezzük annak minden egyes kis részletét, azonban az eljegyzési gyűrű már maga is egy olyan részlet, amivel kapcsolatban minden hölgy hozzáállása más és más.

A legtöbb nő, nem tulajdonít nagy jelentőséget a gyűrű árának, amellyel a szeretet férfi megkéri a kezünket. Az esztétikum már sokkal többet számít: legyen jó a kezünkre és legyen szép.

hirdetés

A közelmúltban egy hölgy alaposan felkavarta az állóvizet, amikor egy olyan posztot osztott meg az interneten, amelyben egy igen sarkos értékrendről tett tanúbizonyságot.
Hirdetés

A posztban a nő leírja, hogy a vőlegénye egy fehérarany gyűrűvel kérte meg a kezét, amelyben egy gyémántkő is volt. A nő már nagyon várta az esküvőt, azonban a lánykéréshez használt gyűrű lelombozta. Azt reméli, hogy együtt érez majd vele az internet népe, amiért elszomorodott, hogy csupán egy nagyjából 1700 $ értékű, azaz fél millió Ft-os gyűrűvel kérték meg a kezét….

hirdetés

Úgy érzi, hogy mivel minden nap hordania kell majd a gyűrűt, egy ilyen értékű gyűrű nem méltó hozzá. Kéri a kommentelők véleményét, hogy ők mit tennének hasonló helyzetben.

hirdetés

Mondanom sem kell, hogy a nő hiába várt megértést a kommentelőktől, akik roppant módon kiakadtak az anyagias hangvételű posztra.

Volt olyan kommentelő, aki leírta, hogy sosem volt gyémánt gyűrűje, ám ettől még 40 éve házasok a férjével, nagyon boldogok, és hogy szerinte nem a gyűrű értéke számít.

Egy másik hölgy szerint, a nő egyáltalán örülhet annak, hogy kapott gyűrűt, mert megérdemelné, hogy egyedül élje le az életét, amiért ilyen felszínes.

hirdetés
hirdetés

Egy harmadik nő leírja, hogy ő egy összesen 25 $ értékű gyűrűt kapott a vőlegényétől, azonban őt nem érdekli, mert a szerelem sokkal fontosabb annál, hogy mennyibe került az ékszer!

Következő cikk:   Eddig meg nem jelent fotók a National Geographic tárházából

Forrás:tudnodkell.info