hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Békésen bicikliztek, amikor egyszer csak megjelent mellettük egy medve:

hirdetés

A Malino-Brdo hegy a rózsahegyiek “házi síterepe”. Szlovákiában, közvetlenül Ruzomberok/Rózsahegy felett magasló hegy kitűnő adottságokkal rendelkezik, fekvésének és magasságának köszönhetően itt általában 70-90 napig tart a síszezon.

A melegebb hónapokban sem áll természetesen elhagyatottan a terület, ilyenkor általában a kirándulók, sportolók, biciklisek veszik birtokukba a csodás tájat.

Azonban ez a káprázatos természeti terület nem csak az embereké. Erről igencsak sokkoló tapasztalatot szerzett az a két biciklis, akik épp a legrosszabbkor kerekeztek arra.

hirdetés

Ugyanis egy medve tűnt fel mellettük, és nem lehetettek biztosak abban, hogy a meglepő gyorsaságra képes állat miként fog majd reagálni, mikor meglátja őket.

Szerencsére nem lett baj a dologból, de azért a biciklisek pulzusát megmértük volna, biztos igencsak hevesen vert a szívük. Itt megnézheted a nem mindennapi esetet:

hirdetés

hirdetés
hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.csodasszavak.com

Következő cikk:   Több mint 600 gyereket nevelt fel 50 év alatt a nő: „Úgy szerettem őket, mintha a sajátjaim lettek volna”