hirdetés
Egyéb, Életmód, Érdekesség

Beragadt az autód a sárba? Így kerülhetsz ki belőle, autómentő nélkül!

hirdetés

Amikor autóval utazunk sokszor olyan utakon is keresztül kell jutnunk, amelyek nincsenek leaszfaltozva ezért fontos, hogy mindig legyünk felkészülve, ha sáros utakon kell haladnunk.

A most következő videóban bemutatunk egy egyszerű módszert, amelynek segítségével könnyen kikerülhetünk a sárból. Amikor esős időben autóval kell közlekednünk sajnos előfordulhat, hogy a sárba beragad az autó, ha nincs más megoldás, autómentőt kell hívnunk, ami nagyon drága lehet és sokszor hosszú ideig kell várakoznunk, amíg megérkezik.

hirdetés
hirdetés

Megéri kipróbálni ezt az egyszerű módszert! A csomagtartóba mindig legyen legalább egy léc, vagy deszkadarab és ragasztószalag, csak ennyi kell ahhoz, hogy kijussunk a sárból. Ez a megoldás nagyon könnyű, nem szükséges különleges tudás hozzá. Rögzítsük egy kisebb deszkát ragasztószalaggal az autó kerekéhez, majd indítsuk be lassan a járművet. Az autó kereke így lassan kijut a sárból és folytathatjuk az utunkat. Próbáljátok ki ezt a tippet, higgyétek el érdemes!

Forrás:ketkes.com

Következő cikk:   A két kisfiú megállította az apukát, kipattant a kocsiból és lapátot ragadott: az apa lefotózta, miért