hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség

Borzalmas vége lett az otthoni hajfestésnek: mikor a nő kilépett a zuhany alól, felsikított a látványtól

hirdetés

A világjárvány miatt bizony egyre többen döntenek úgy, hogy odahaza, ők maguk készítik el frizurájukat, festik be hajukat, csinálják meg körmüket.

A most következő fiatal hölgy is elhatározta, hogy saját maga festi be a haját feketére. Keserű tapasztalatait a Reddit elnevezésű közösségi fórumon osztotta meg:

“Elhatároztam, hogy saját magam festem be a hajam. Egy fekete színű, közepesen tartós árnyalat mellett döntöttem, aminek volt egy kevés kékes-lilás beütése is. Minden jól alakult, egész addig, amíg el nem mentem lemosni.

hirdetés

A zuhany alatt azonban horrorisztikus élmények értek. Mikor belenéztem a tükörbe, felsikítottam a látványtól: A festék elkezdett végigfolyni a testemen, és minden bőrfelületet, amit ért, befestett lilára. Szinte a teljes testem befogta. Próbáltam dörzsölni, lemosni, de semmi hatása nem volt. Most így nézek ki” – írta az elkeseredett nő és egy képet is mellékelt:

hirdetés

hirdetés

hirdetés

(Kép forrása: Imgur)

hirdetés

A hozzászólók kommentjei alapján ilyenkor a micellás víz, a gyógyszertári alkohol, de a borotvahab is segíthet a nem kívánt elszíneződések eltávolításában.

Szívből reméljük, hogy a hölgy sikerrel jár, és nem lesz sokáig lila színű a bőre.

hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

hirdetés

Forrás:www.kedvesszavak.info

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés