hirdetés
Egyéb, Életmód, Emberek, Érdekesség, Történetek

Egy fiatal nő lebénult miután a barátja kiszívta a nyakát

hirdetés

Dr. Karan Rajan egy TikTok videóban idézett fel egy ijesztő orvosi történetet egy nőről, aki bénulással került kórházba, miután a barátja kiszívta a nyakát, ami végül egy stroke-hoz vezetett.

Az orvos sokkolta a nézőket, miután felidézte a fiatal nő történetét, aki megbénult, miután a kedvese egy túlfűtött pillanatban kiszívta a nyakát.

hirdetés

Az ilyen szerelmi nyomok lehetne nagyon dögösek vagy éppen visszataszítóak a külső szemlélő szemében, attól függően, hogy kit kérdezel, de Dr. Karan Rajan egy TikTok-videóban egy új és megfontolandó okot osztott meg, amiért érdemes lehet elkerülni őket.

A klipben Dr. Karan elmagyarázza: “2011-ben egy nő Új-Zélandon éppen tévét nézett, amikor hirtelen észrevette, hogy a karja lebénult .

hirdetés

“Amikor kórházba vitték, az orvosok nem tudták értelmezni a tüneteit, amíg meg nem látták , hogy élénk vörös folt van a nyakán.

hirdetés

“A folt egyenesen a nyaki ütőéren volt, ez az a véredény , amely biztosítja az agy megfelelő vérellátását.”

“Amikor valakit egy ilyen harapnak meg vagy szívják ki a bőrt, a szívás traumát okoz a felszíni ereknek, ami gyakran felszakad, és zúzódást hagy maga után.

hirdetés

“A nyaki verőér közel fekszik a felszínhez, ezért érezhető a pulzus is a nyakadban.”

“Ez az erőszakos csípés valószínűleg traumát okozott a nyaki verőérnek, ami turbulens véráramlást és vérrögképződést eredményezett.

“És ez a vérrög , ami így képződött valószínűleg rossz véráramlást okozott az agyban, ami végül stroke-ot eredményezett.”

Dr. Karan azonban hozzátette , hogy az igazsághoz természetesen hozzátartozik az is , hogy : “A kiszívott nyak stroke ritka, de legalább három esetről számoltak be”.

A videót több mint félmilliószor nézték meg, és az emberek elborzadtak az esettől, bár Dr. Karan megnyugtatta az embereket, hogy ez “nagyon ritka”.

hirdetés

A videót @dr.karan csatornáján osztott meg, amelyet itt tudsz megnézni.

Következő cikk:   A kislányt a nagybátyjánál hagyják. Az anyukája megnézi a videót, és szóhoz sem jut

Forrás:bovebbenportal.com