hirdetés
Életmód, Emberek, Érdekesség

Egy társkeresőn találkoztak, összejöttek: 2 év kellett hozzá, hogy kiderüljön egy páratlan részlet a múltjukból

hirdetés

Amy Giberson és Justin Pounders, amikor egy éve egy online társkereső oldal jóvoltából találkoztak, azonnal szerelemre lobbantak egymás iránt. Valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan szál vonzotta őket egymáshoz, és a két 33 éves fiatal azt gondolta, érdemes volt ennyit várnia az igaz szerelemre.

Aztán két hete, amikor a gyermekkorukra terelődött a szó, Justin mintegy mellékesen megjegyezte, hogy volt már egy Amy az életében. Amikor ugyanis 3 éves volt, szerelmes volt egy Amy nevű lányba az óvodában.

Párja eleinte viccelődött vele, hogy nem akarja hallani ezt a régi szerelmi történetet, de nem sokkal később jött a döbbenet: kiderült, mindketten egy időbe jártak a Napsugár óvodába.

hirdetés

A fú eszmélt rá hamarabb, hogy valójában a most mellette ülő lány élete gyermekkori szerelme. A boldogságtól sokkos állapotban kerestették a szüleikkel a óvodai fényképeket, és Justin édesanja talált egy olyat is, amin ketten együtt láthatók.

hirdetés

Amikor Justin édesanyja megtalálta azt a fotót, amin mindketten rajta vagyunk, azonnal elkapott a sírás – meséli Amy a Mirrornak. – Bár régen volt, ma is emlékszem mindenre, arra is, ahogyan Justn akkor kijelentette, hogy csakis én lehetek a felesége. Lehet, hogy az eddig eltöltött években tudat alatt egymást kerestük. És most végre megtaláltuk. Most végre elvehet az igaz szerelmem.

hirdetés

Itt egy videót is láthatsz róluk: az ifjú pár az egykori ovijukba is ellátogat

hirdetés

hirdetés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás:www.csodasszavak.com

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés